lauantai 14. syyskuuta 2013

jos mä suljen silmät, ei oo mitään pahaa

Eilisaamuna mä näin ikkunasta pelkkää sumua, joten hyppäsin heti herättyäni pyörän selkään kamera messissä. Valitsin vaan paikan vähän huonosti sumun kannalta (kai sitä jossain kuvissa näkyy haha) joten kuvauskohteeksi valikoitui meikitön meikäläinen itse.

Sitten ihan yhtäkkiä aurinko puski esiin sumuverhon takaa, koko maisema kirkastui ja usva oli tiessään. Ja mä kiiruhdin valmistautumaan töihin. Töissä oonkin viettänyt aika lailla aikaa viime aikoina, mutta onneksi kolmen päivän päästä häämöttää yksi vapaapäivä!

10 kommenttia:

 1. mistä noi sun farkut on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gina Tricotista 1,5 vuotta sitten hankitut! :) Mallia Kristen, ne on parhaiten istuvat farkut mitä oon kokeillu!

   Poista
 2. Aaaaaa oikeesti noi hiukset!! En kestä miten ihanan pitkät ja paksut ja mitä vielä ne voi olla!:D Terveisin eräs, joka just varas ajan parturiin ja todennäkösesti tulee sieltä hyvinki lyhyellä tukalla takas, ku osottautuu et niitä huonoja latvoja on vähän pidemmänki ku vähän matkaa... :D Nyyh!

  Voisin myös varastaa tuon puseron, ihanan lämpösän näköne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no ei ne nyt sentään ihan niin mahtavat ole :-D Itse asiassa munkin kuontalo kaipais pikasta siistimistä ja latvat tuntuu vähän ikäviltä (kävin kampaajalla 5kk sitten) ja haaveilen ehkä 15 cm lyhyemmästä tukasta, mutta näillä mennään koska mulla on nyt tiukka säästöbudjetti haha! Ja lyhyempi tukka on musta just jees! :-)

   Poista
 3. ihania kuvia :-) mistä toi paita on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja neule on hankittu kevättalvella H&M:ltä :)

   Poista
 4. Do you have instagram?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha yes I have but I use it about once a week to edit 10 crappy pics at a time - so I use it only for editing photos, not as a social media... :D But my nick is juliapuuf !

   Poista