keskiviikko 7. elokuuta 2013

it's not over yet

Juteltiin taukotilassa siitä, miten kesä on humahtanut ohi ilman, että käteen on jäänyt mitään sellaista, joka olisi kertomisen arvoista "no mitäs teit kesällä"-kysymyksiin. Tai no - tarkemmin ajatellen kesä on koostunut paljon muustakin kuin kassalla istumisesta! On ollut yo-juhlaa, Salkkareiden studiovisiittiä, penkin alle menneet pääsykokeet, ripari, Iidan yllätyssynttärit, Iidan kanssa hengailua täällä ja Helsingissä ja Tykkimäellä ja Serenassa... Siinä alkaa olla jo yhtä rantalomaa vastaava määrä tekemistä! Ja sitä paitsi eihän mulla kesä lopu ennen syyssäitä, hehe. Meinaan ekaa kertaa yli 12 vuoteen mä en kuulu siihen porukkaan, joka huomisaamuna seisoo koulun pihalla reppu selässä! (Sen sijaan kuitenkin hyllyttelen tavaroita marketissa, joten siinä mielessä nukkumaanmeno voisi kuitenkin olla suotavaa...)

6 kommenttia:

 1. Voiko suloisempaa kissaa ollakaan, tui! Nuo vihreät silmät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi se on kyllä hirmu sulonen otus! (--: Ja tosi huomionkipeä ja suloinen, vaikka kuvissa näyttääkin aika myrtsiltä!

   Poista
 2. Oii, ihana tuo reppu! Mistä se on? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Se on viime vuonna H&M:ltä ostettu :) Huono puoli siinä vaan on se, että tavaraa täynnä se levähtää joka suuntaan...

   Poista
 3. julia <3 you're really cute :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miksen oo huomannu tätä kommenttii :D thanks!

   Poista