maanantai 10. kesäkuuta 2013

hiekkaa meni suuhun ja silmiin, silmiin

mult lentää uskomatont biittii
tää shitti on niin diippii
pelikorttei sulla julia kuvissa
ja tänä yönä tale on sun unissa
jou

Iida kirjoitti tähän postaukseen niin hyvät lyriikat, että mun ei varmaan tartte sen suurempia jutella. Vietin viime viikon maanantaista torstaihin kesäisessä Helsingissä, ja lähtöä vitkuteltuani palasin pitkin hampain kotiin. Kun olin sopivasti käynyt ryssimässä pääsykokeet, niin kotioven avatessani postivuoren päältä löytyi hyväksyvä kirje Helsingin yliopistolta. Joten vaikka en Valtsikkaan pääsekään, niin sentään matikan laitoksella on mulle aina tilaa...

Ai niin, tuosta runosta tuli vielä mieleen: olin viikko sitten juttukeikalla lastenteatterin mukana Salkkareiden studiolla! Tosin taisin olla paikalla enemmänkin Salkkari-fanina kuin toimittajana, mutta kokemus oli sitäkin mieleenpainuvampi!

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) minne kaikkialle olet hakenut? Peukkuja, että juuri ykkösvaihtoehdosta tulisi hyväksyvä kirje! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kävin vaan tuolla Helsingin yhteiskuntapolitiikan pääsykokeissa (sosionomikokeet oli samana päivänä ni en päässy niihin, buuh!) ja sitten hain lukee matikkaa pariin eri paikkaan. Jyväskylän yhteiskuntapolitiikan tai suomen pääsykokeisiin en mennytkään, eli käytännössä oon sulkenu itseltäni mahdollisuuden saada opiskelupaikka syksyllä... :D En nimittäin kuulu 22 tonne ykp:hen sisäänpääsevän joukkoon, mutta ootan silti innolla pistemäärääni!

   Ja kiitos paljon :-)

   Poista
  2. Pääsitkö yotodistuksella sitten sinne matikkaan :)?
   Tosi tyhmää toi, että on samana päivänä eri aineen pääsykokeet, höh!!

   Poista