tiistai 9. huhtikuuta 2013

piristystä kotiinLupailinkin jo kuvia Ikea-ostoksista, ja tässä niitä olisi! Mukaan lähti kaikkea tarpeellista suihkuverhosta lukulamppuun, ja lisäksi pari pienempää ostosta, kuten viime kesästä asti himoitut purnukat (silloin ne oli loppu, mutta nyt sain vihdoin omani!), maailman suloisin kasvi sekä salainen paheeni ja jokaisen reissun must have, Ikea-tussit! Elämä on taas astetta helpompaa, kun vessassa on roskis, suihkussa ei tarvitse palella ja eteisessäkin on valoa, kun olkkarin vanha lamppu siirtyi sinne tuon uuden kaunokaisen tieltä. Ja mun kämppä alkaa hiljalleen näyttää ihan kodilta! Joskus meiltä pyydettiin tiuhaan tahtiin asuntopostauksia, ja ajattelin että pian voisi ehkä olla saumaa sellaisellekin... :--)

ps. CHECK uus banneri!!!

10 kommenttia:

 1. tykkään tosi paljon teijän blogista ja tää uus banneri on ihana :)!

  VastaaPoista
 2. Äää ihana toi uus banneri! Oot niin kaunis ja sulla on ihania kuvia ja äää :3 tää blogi kuuluu ehdottomasti yhteen mun lemppareista c:

  http://ainolala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄää kiitos kivasta kommentista ja huippuu et tykkäät!! :)

   Poista
 3. yyy ihana banneri c: teiän blogi oli ensimmäinen jota aloin seuraamaan ja ootte pysyny yhtä laadukkaana kohta varmaan kaks vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oot ihana! En allekirjoittais ite tota laatujuttua mutta kivaa jos oot tota mieltä ja oot jaksanu seurata noin pitkään :---)

   Poista
 4. teiän bannerit on vaan aina yhtä ihania, vaikka ne ois periaatteessa keskenään ihan erilaisia ! ja noi purnukat on ylisöpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! Ja jep, mäkin tykkään noista purkeista :D

   Poista