sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

kuluneelta viikolta

Pari kuvaa kuluneelta viikolta! Tein vuoden ekan vaateostokseni, neuleen H&M:ltä. Olen jo vuoden etsinyt valkoista neuletta ja nyt kyllästyneenä päätin, että tuo on kelpo yksilö. On siitä sentään yli puolet puuvillaa... (Miksi miesten puolelta saa täyspuuvillaisia neuleita, mutta naisille on vain tuplasti kalliimpia akryylisekotuksia?!)

Voisin säestää Iidaa toteamalla, että nyt on kirjoitukset ohi, alustavat pisteet varsin lupaavia, yhteishaut tehty ja kesätyöpaikka tiedossa! Hain seitsemään eri yliopistokoulutukseen ja neljään AMK:iin sosionomiksi, joten toivottavasti joltain suunnalta nappaa. Ykköskohde on Helsingin yliopiston yhteiskuntapolitiikka, ja tuon kuvassa näkyvän pääsykoekirjan kanssa olen päässyt jo ihan hyvään vauhtiin. Lukulomalla taisin innostua tuosta opiskelusta ihan toden teolla, sillä jo heti seuraavana päivänä kirjoitusten päätyttyä kyllästyin päämäärättömään oleiluun ja klikkailin tuon kirjan kotiin...

Torstaina käytiin Ikeassa ja sieltä palasin sininen kassi täynnä kaikkea kivaa ja tarpeellista kotiin! Niistä laitan varmaan kuvia myöhemmin :-)

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen neule! :) Itse en oo vielä saanu aikaseksi hankittua pääsykoekirjoja...

  http://nooughtfromis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No vielä on hyvin aikaa, vastahan huhtikuukin alkoi! :D

   Poista
 2. Ihana toi neule :-) millasia alustavia sait?:) ja tsemiä pääsykoe lukemisiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pisteitä äikästä 98, yhteiskuntaopista 35 (reaalipistemäärä n. 30, mutta ope laittoi sinne "vähän" turvapisteitä), pitkästä matikasta 52 ja enkusta 242. Joten jos hyvin käy eikä pisteet paljoa putoa, niin kevään rivi on LEEM! :)

   Poista
 3. Mistä sait kesätöitä? Ja mäkin kysyisin että millaisia alustavia sait? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-Marketista! Ja alustavat tosiaan tulikin tuossa ylempänä (-:

   Poista
 4. oih toi ikean mansikka-juustokakku on rakkautta!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, siltä se näyttää! Itse söin ton omenapiirakan :D

   Poista