sunnuntai 17. helmikuuta 2013

momentum tulee, oletko valmis?

Tällaiset oli meidän penkkarit! Tunnen itseni tosi nihkeäksi tapaukseksi, kun en jaksanut torstai-iltana raahautua baariin vaan jäin kotiin, ja abiristeilyn sijaan vietin viikonlopun lastenleirillä. No, pääsihän sielläkin  paimentamaan meluavia ihmisjoukkoja, syömään hyvin ja hauskaakin tuli pidettyä!

Huomenaamuna klo 8.30 alkaa armoton kertaaminen lukion viimeisiä koitoksia varten. Kalenteria selaillessani tajusin, miten vähän päiviä lukemiseen loppujen lopuksi on, enkä halua tuhlata kallisarvoista aikaa lepsuiluun. Jos pitäisi valita Maailman Tylsin Ihminen, mä saattaisin sijoittua aika hyvin.

9 kommenttia:

 1. Onpa siellä panostettu asuihin, ihania! Ja hui, miten aikasin aloitat lukemisen (tarkoitan kellonaikaa), luetko tosta iltaan asti :o Tsemiä kirjoituksiin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ajattelin lukea klo 8.30-16 eli samaan aikaan kuin koulupäivätkin olisivat, niin pysyy rytmissä ja illat voi käyttää sitten muuhun!

   Poista
 2. Eka kerta kun kommentoin tänne. Jännää :D Hyviä kuvia! Itsekin totesin tuon lukuloman lyhyyden. Et siis ole ainoa joka aikoo viettää "loman" nenä kirjassa!
  Terveisin Muikkunen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, huippuu kun kommentoit! :D Ja kiva kuulla etten oo ihan ainoa ahertaja!

   Poista
 3. Ihania pukuja teillä :3 Edward Cullen bongatttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvin huomattu! :D Ja kiitos muidenkin puolesta!

   Poista
 4. Aahahaa, tulee "vähän" laiska olo. Itsehän siis aloitin lukemisen tammikuussa selailemalla vähän kertauskirjoja ja siihen se on aika lailla jäänytkin... Mutta joo, kyllä se tästä. Ehkä. Jos ensin toipuisi vaikka näistä ihan huipuista penkkareista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään ehtinyt tammikuussa paljoa lueskella, kiitos autokoulun/penkkarivalmistelujen/kaiken muun... :D Ja mullakin on vasta suunnitelmia, mutta yritän ainakin pitäytyä niissä! Tsemppii lukulomalle, kyllä se tästä! (:

   Poista
 5. miä jo pelkäsin että oon ihan supertylsimys ku vietin kans penkkari-illan suurimmaks osaks kotona, tai no käväsin baarissa klo 22-0.30 mut ennen sitä lorviskelin vaan yksikseni kotona! ja minä myös jätän abiristeilyn väliin (tylsimyskö myös?:D) ja ihana kuulla et joku on orientoitunu (kirjotinkohan oikein) lukemiseen, ku niin moni täällä on sillei et "kirjotukset, ei kiinosta lukee" ja sit ne vaan lorvii ja tekee kaikkee ei kirjotuksiin valmistautuvaa.. jaja sitku oon ite niin altis ympäristön paineelle ni helposti ajaudun siihen samaan lorviskeluuun :( ! mut nyt sain hyvän syyn tsempata ku tiiän et joku muuki tsemppaaa ;) onnea lukemiseeen, olkaaamme sitten ylpeitä ku kirjotukset on vedetty kunnialla läpi ! :))

  ps. tuli nyt kyllä kunnon romaaani!

  VastaaPoista