sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9/24Kuvat on yli viikon takaisesta koulun sata10-proggiksesta! Propsit vielä kaikille jutussa mukana olleille, ihan mielettömän hyvältä näytti ja huomas että olitte tehny paljon töitä ton eteen. (:

Aloin tänään kunnolla miettimään kavereille ja porukoille joululahjoja ja sain Julian avustuksella muutamia ideoitakin! Jos aika ei lopu kesken niin voisin taas askarrella kortit itse, se oli viime vuonna yllättävän hauskaa. :-D Ens viikonloppuna ois Annikan synttärikemut teemalla lapsuutemme päivät. Ihan heti en keksinyt mitään mahtipontisia ideoita, mutta pienen sulattelun jälkeen muistin mun lapsuuden rakentuneen aika pitkälti Pokemonista.... :D Ehkä jotain siihen liittyvää siis!

2 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia! Ollut varmaan tosi upee esitys, kuvat ainakin on! :D Ja täällä myös lapsuutensa pokemonin parissa viettänyt hei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia! (: joo, oli tosi makee esitys ja kuten tos postauksessa jo mainitsinkin niin sen eteen oli kyl nähty paljon vaivaa! heh ajattelinkin etten varmaan oo ihan ainut, ja digimon tulee sit heti hyvänä kakkosena! (-:

      Poista