keskiviikko 5. joulukuuta 2012

5/24

Viidenne luukun kunniaksi ajattelin esitellä viisi (sattumaako?!?) kivaa juttua tältä vuodelta!
1. Kuvisdiplomi, jonka sain valmiiksi viime viikon perjantaina pari tuntia ennen deadlinea! Lopulliseen työhön päätyi ankaran karsinnan jälkeen 14 kuvaa yhteiskunnallisesta epäarvoisuudesta. En tiedä päätyykö lopullinen työ koskaan tänne, mutta ehkä voin esitellä ainakin joitain lempparikuvia. Yllä oleva kuva on muuten yksi työhön päätyneistä!

2. Musta tuli täysi-ikäinen. Ei loppujen lopuksi ollenkaan mikään hirveen iso juttu, mutta ehkä vähän konkretisoi sitä tosiasiaa että aikuistuminen on jossain edessä päin.
3. Tästä aiheesta oonkin tainnut jauhaa kyllästymiseen asti. (-: Mutta noi viikot on edelleen mun mielestä parhaita arjesta irtautumisia!
4. Kuvassa esiintyvät kirsikat ovat peräisin eräältä tämän kesän mökkireissulta! Pelkkä jutteleminen ja syöminen ilman mitään sivuaktiviteettia tai karkailevaa ajatusta on ihan aliarvostettuja juttuja.
5. Prinsessapäivä, josta tulee kohta vuosi täyteen. Tän vuoden wanhojen treenit on tainnu jo alkaa tai on ainakin ihan pikapuoliin alkamassa? Jos joku haluaa kysellä jotain kyseisestä tapahtumasta niin feel free, mulla ja Julialla saattaa olla jotain ihan järkevää sanottavaa aiheesta. :-D Molemmat ollaan myös tehty omat postaukset kyseisestä päivästä! Eikä pidä unohtaa periaatteessa samaan pakettiin kuuluvaa Pietarin vierailua, toisin sanoen wanhojen risteilyä.

2 kommenttia:

  1. oi näytät ihan tuhkimolta tossa wanhojenkuvassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeeee kiitti! (-: wanhojen postauksessa joku tais sanoo samaa, hassua :D kyl mä itekki pientä yhdennäköisyyttä huomaan!

      Poista