tiistai 18. joulukuuta 2012

18/24

Mun aamu alkoi epätavallisen suurella kiukulla, kiitos vähän pidemmäksi venähtäneiden yöunien. Sen vastapainoksi päätinkin listata liudan kivoja asioita!
 ♥ Eilinen reissu oli onnistunut, ja kuuden tunnin armottoman keskustakiertelyn jälkeen iso osa joululahjoista on nyt hankittuna!

  ♥ Tein tänään tajuttoman hyvää piparitoffeeta! Sitä pitäisi säästellä joulukokkailuja varten, joten yritän hillitä himoni mennä hotkimaan se jääkaapin uumenista vähän parempaan talteen...
  ♥ Lakkasin pitkästä aikaa kynnet ja ne on aika kivat!
  ♥ Koulua on enää kaksi päivää jäljellä! Torstai-iltana on tosin vielä lukion uusi joulutapahtuma, mutta sitä odotan aika innolla. Meidän hallitus oli mukana muuttamassa sitä, joten on jännä nähdä, miten homma toimii käytännössä! (Ja mua saa syyttää hyvin hankalasti taipuvasta Puuroa yössä -nimestä...)
 ♥ Myös talvipäivänseisausta odotan ihan innoissani! Sen jälkeen pimeät aamut tuntuu hyvin lohdullisilta, kun tietää, että sitä valoa on aamu aamulta enemmän.
♥ Kohta on joulu!!

4 kommenttia:

 1. Hyvin menee vissiin ku taas 23:59.... :d yrittäisitte ees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan, voit kuvitella sen kuumotuksen kun toivoo ettei minuutti ehdi vaihtua... XD Deadline on paras motivaation lähde!!

   Poista
 2. ihania nuo vesikuvat D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! c: Löysin ne juhannuskuvista, mutta oli vissiin jääneet kesällä postaamatta kun oli "liian tylsiä". No, näin talvella näyttää ainakin piristävältä :D

   Poista