lauantai 1. joulukuuta 2012

1/24

Onko jo liian myöhä pistää joulukalenteria pyörimään? Meillä kun ei suklaakalentereja ole, niin tuumattiin Iidan kanssa, että blogijoulukalenteri voisi olla kiva! Samalla me kenties orientoiduttaisiin taas paremmin tän blogin pariin, kun se on viime aikoina kuukausina vähän unohtunut...! Ideoita me keksittiin vaikka millä mitalla, ja saa nähdä mitä sitten tullaan toteuttamaan :-)

Ensimmäisessä luukussa piti olla pipareita, mutta kaksi taikinaa syötyäni en ollut vieläkään saanut kunnon kuvia... Sen sijaan vuorossa onkin suklaakonvehteja, joita viime vuonna tein joululahjaksi! Erilaiset suklaakonvehdit on varmasti mieluinen lahja melkeinpä kaikille, ja reseptejä voi muokata melkeinpä loputtomiin mausteilla, kuivatuilla hedelmillä, pähkinöillä... Noi viimevuotiset oli erittäin simppeleitä, ja tänä vuonna ajattelinkin kokeilla jotain vähän "vaikeampaa" ohjetta. Esimerkiksi näiltä sivuilta löytyy hurjasti  kivoja joulureseptejä, ja monia tulen varmasti kokeilemaan! :---)

2 kommenttia:

  1. annoitko ihan kavereillekin tollasia joululahjaks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, mutta pikkuveljelle ja Iidan perheelle :) Voisin kyllä antaa esim. jonkun muun lahjan kanssa, tosin tällä kertaa kokeilisin joitain tryffeleitä!

      Poista