sunnuntai 7. lokakuuta 2012

you could walk straight through hell with a smile

Enpä ees muistanut, että multa on joskus kauan sitten jäänyt tällainen postausluonnos odottamaan mahdollista julkistamistaan. Mun edellisestä postauksesta on kulunut ihan kiitettävästi aikaa ja nostan jälleen kerran hattua julialle, joka on huolehtinut siitä ettei blogi ole jäänyt täysin huomiota vaille. Aluksi ajattelin, että kyllä mä jostain kaiken kiireen keskeltä raivaan aikaa postaamiselle. No, neljät kirjoitukset, niihin valmistautuminen ja niistä selviäminen tapahtui ja mun sosiaalinen elämä sekä tää blogi ikävä kyllä jäi siinä vaiheessa taka-alalle..!

Mites tämän abiturientin kouluunpaluu on sitten sujunut? Ihan kivasti, vaikka ensimmäinen jakso menikin tosi nopeesti ohi, eikä oikein ehtinyt kunnolla tajuta mitä tapahtuu kun sana "yo-kirjoitukset" hengitti niskaan koko ajan. Viime viikolla mulla alkoi tähänastisen lukioelämäni vähiten kursseja sisältävä jakso. Luvassa ois kuvisdiplomi, teattaria, itsenäinen mantsan ykköskurssia (heh...) ja vielä pari jotain ihan peruskurssia! Ehdin taas oikeesti kuvaamaan, jeeee! (--:

Ja tosiaan, muutin koulujen alkua edeltävällä viikolla Kalliosta Itä-Helsinkiin ja muutaman minuutin kävelymatka vaihtui vähän pidemmäksi metromatkaksi! Mut ei se mitään, oon jo ihan tottunut tähän ja tykkään paljon tästä nykyisestä naapurustosta. Isot puut on kivaa vaihtelua, ja ehkä nyt saan ihan kunnollisia syyskuviakin otettua. Ajanpuutteen takia ei olla Kristan kanssa ehditty pitää edes tupareita, mutta tää korjaantunee sitten ensi viikolla!

Anyway, kivaa olla täällä taas. :--D Ihanaa että ette oo hylänny meitä!

6 kommenttia:

 1. No huh kuinka paljon kirjoitit :D Mitä kaikkea kaiken kaikkiiaan olet kirjoittamassa? Mitä sait alustavista?
  Ja ihania nuo kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaiken kaikkiaan oon kirjottamassa äikän, ruotsin, saksan, enkun, lyhyen matikan, hissan ja yh:n (: ykkösen alussa suunnitelmiin kuului vielä filosofia, mutta työmäärän takia se on jo jäänyt pois! alustavista tuli enkusta M (pistettä vaille E viime rajojen mukaan!!), matikasta E ja hissasta L. ja voi olla et noi vielä muuttuu (:

   Poista
 2. asutko sä helsingissä !! ja asutko yksin ? :) onks sulla minkalaisii kokemuksii helsingissä asumisessa ? mulla ois itelläni sama edessä ens kesänä ja ois kiva kuulla sun mielipiteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo helsingissä asun! en yksin vaan kämppiksen kanssa, itse asiassa mulla on ehtinyt nyt olla kolme eri kämppistä (: täällä asuminen on mun mielestä kaikin puolin kivaa, paitsi vuokrahinnat totta kai vähän ottaa päähän.... :D mut siis tosi hyvin viihdyn kun kulkeminen on niin helppoa ja etäisyydet pieniä :-) ja helsinki on kaunis kaupunki, että kuvaamisenkin puolesta ihan nappivalinta! eikä mun kohdalla sellanen "maalta kaupunkiin"-kulttuurishokki ollut edes kovin paha, kaikkeen tottuu yllättävän nopeasti! onnittelut jo nyt muuttoa varten ja kysy ihmeessä lisää jos jostain tulee mieleen (:

   Poista
 3. ää katoin tän postauksen jo aiemmin mut en tajunnu et tossa otsikossa oli jotain tuttua, lauleskelen aina tot biisiä !! siit tulee jotenkin super vahva olo.. :D
  T. J again ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (---: soitin tota viimeks eilen ja lauleskelin myös! oot ihana <3

   Poista