perjantai 31. elokuuta 2012

keskiviikko kuvina


 JIIHAA täst se lähtee! Herään seitsemältä pirteenä uuteen aamuun. (Must on muuten aika noloo nukkuu paikallisen urheiluseuran paidassa, etenkin jos ko. seurassa toimiminen on jäänyt tasan kolmeen apinapuvussa poukkoiluun...). Suoritan normaalit aamurutiinit tavanomasessa järjestyksessä eli pesen naaman, harjaan hampaat, puen, meikkaan ja laitan hiukset.
Sitten syön aamupalan (suippopaprika on NIIN hyvää!!! en tajuu miks en oo ostanu sitä aikasemmin)
 ja pakkaan repun!
Ja sit oon ready to go! Ja parempi mun on tosiaan jo mennäkki. Yleensä mä havahdun siihen, et koulut alkaa kymmenen minuutin päästä ja lähden pyöräilemään aika vauhdilla, eikä tääkään aamu oo poikkeus. Ja huomatkaa hieno haara-asentoposeeraus!!
 Ehdin kuitenkin koululle ihan hyvissä ajoin! Keskiviikot on rentoja päiviä: mulla on vaan viis oppituntia ja kolmea eri ainetta. Lakitiedon kurssilta jatkan oppilaskunnan hallituksen kokoukseen, ja sieltä vähän myöhässä enkun tunnille. (Jostain syystä mä oon ala-asteelta lähtien inhonnu englannin tunteja, vaikka kielessä sinänsä ei ookkaan mitään vikaa, aine sujuu hyvin ja on kiva opettaja.. Mikähän siinä sit on, kun ruotsista mä kuitenkin tykkään paljon!) Ruokailun jälkeen on vielä tunti matikkaa välikokeen merkeissä.
 Koulu päättyy puol kaks, ja oon kotona taas! Sen kunniaks väännän korviin asti ulottuvan tekohymyn.... En jaksakaan mennä kirjastoon lukemaan historiaa, kuten mun oli tarkotus, joten tyydyn tekemään kotona muutaman tehtävän. No, parempi sekin kuin ei mitään!
 Klo 16.30 on syksyn ekat bändiharkat! Sieltä mulla ei näköjään olekaan kuvia, kun unohdin kameran autuaasti laukunpohjalle. Ja hii, sain T:ltä tosi kivan pyyhesetin kiitoksena yksistä valokuvista! :-)
Ilta sujuu aika tavanomasissa merkeissä. Syön iltapalan ja istun vähän turhan pitkään koneella. Tein viikonloppuna iHerb-tilauksen mun uusien verkkopankkitunnusten kunniaks, ja nyt ootan malttamattomana sen saapumista... Ja tykkään hirveesti mun uusista verhoista ja suolakidelampusta, kämppä näyttää paljon kodikkaammalta! :---) Mitään kummosempia en sit enää illalla tehnytkään, vaan kävin kiltisti nukkumaan. 

Huh, mun on pitäny tällanen postaus niin pitkään! Oikeestaan alotin jo kuvaamaan sitä jo viime viikon alussa, mutta kyllästyin hommaan jo aamuun mennessä :D Enpä vois sanoa, että tääkään yritys olis kovin hääppönen ollut, mutta tulipa nyt ainaki tehtyä!

2 kommenttia:

  1. Mulla on iha sama juttu ton enkun kaa! En vaan yhtään tykkää niistä tunneista, vaikka ihan perus hyvällä tasolla kyseinen kieli kuitenkin sujuu. Ja ruotsin tunteja suunnilleen rakastan :D

    Ps. sun hymys on nii älyttömän ihana ja elosa, saa jopa mutki hyvälle mielelle!

    VastaaPoista
  2. ihana Julia, ihana postaus!!!!
    t. Josefiina

    VastaaPoista