torstai 2. elokuuta 2012

där vi en gång gått

Huhhuh, tein äsken ison urakan ja muokkasin lähemmäs sata näitä Gränna-kuvia... Ajattelin alottaa tällasella katukuvapainotteisella postauksella!
 Ekana iltana käytiin ravintolassa syömässä, kun oltiin sen verran myöhään perillä ettei ehitty iltapalalle! En valittanu.
 Tehtiin ekana iltana myös pikanen tutkimusretki kaupungin kaduille! Jo bussin ikkunasta ensimmäisenä ihastuin Grännan idyllisiin taloihin, ne on niin söpöjä!

Grännan tavaramerkki on noi polkagris-karkit, joita valmistettiin ja myytiin lukemattomissa pikkuputiikeissa, eri mauissa ja mm. tollasissa söpöissä pikkupurkeissa! Ainoo vaan et itse karkit maistuu mun mielestä lähinnä hammastahnalta, mut onneks siinä sivussa myytiin paljon muitakin herkkuja.
 Paikka oli myös oikee puutarhaparatiisi ja ruusujen luvattu maa, jokasella pihalla oli nättejä ruusupuskia ja hyvin hoidetut nurmikot!
...eikä tossa ilta-auringossakaan mitään vikaa ollut.

Ei mul sit muuta tällä kertaa! Iltapäiväl loppu neljä pitkää päivää kestänyt lastenleiri, jolla me oltiin Iidan kanssa molemmat isosina. Nyt muutaman tunnin yksinolon jälkeen voisin taas pyöräillä sen luokse!

8 kommenttia:

 1. ihana paikka ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ei sillai mitenkää pahalla, mutta sun hiukset näyttää aikalailla joltain Tiimarin halppisperuukilta. Toi shokkivärit eivät sovi kuin ihmisille, jotka ovat muutenkin erottuvia ja meikkaavat huomattavammin. Sun juttus vaikuttais olevan lähinnä ruskea yms. täysin luonnolliset värit. Teit virheen värjättessäs, koska se ei oikeesti näytä mitenkään "coolilta". Peruukilta vain. :/ Jos punaista väriä haluat hiuksiin, niin eiks ees joku luonnollisempi ois parempi? :( Ja tän ei nyt kuulu olla sit mitään "iik kauhee anonhate", vaan ihan vaa mun mielipide. Jos itse tykkää, niin ei siinä mitään, mut mun mielestä näytät luonnollisissa väreissä kivemmalta.

  VastaaPoista
 3. mira: eiikös!

  Anonyymi: kiitti asiallisesta mielipiteenilmasusta! :) Jep, saattaapi olla totta että tukka näyttää peruukilta, ja ite asiassa pohdiskelin sun esittämiä juttuja sillon ku mietin tukanvärjäystä. Mut ne blondit vaan oli niin kauheet mun päässä ja siin oli hyvä tilasuus kokeilla jotai uutta, joten miksei! Tuskin mä näin räikeeseen punaseen enää palaan, mut ei tää mun mielest mikää total failurekaa oo ollu! Ja pakko myöntää et näissä kuvissa oon kyl aika erityisen jäätävän näkönen :D

  VastaaPoista
 4. mikä kamera sul on aivan järkyttävän mahtavia kuvia :) ylisöpöt talot

  VastaaPoista
 5. ihania rakennuksia! :) todella kesäinen tunnelma muutenkin näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Canon EOS 500D ja siinä Canon EF 50mm 1.4 & Samyang 8mm 3.5 fisu! Kiitos kovasti :--)

  Anonyymi: Eikös! Gränna oli kyl huippuihana, kunnon kesäidylli :D

  VastaaPoista
 7. miks sä käyt ruotsissa noin usein? onks sulla siellä sukua tms?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: eei, ihan vaa sattumaa ollu tää kolme kertaa vuoden sisää! Syksyl olin kavereitten kaa Tukholman-risteilyl, kevääl sukulaisten ja tää Gränna-reissu taas oli Pohjola-Nordenin stipendin ansiota, siel oli 14 muutaki ja toi oli vähän kielikurssin tyylinen (: Ja Ruotsi on kiva paikka, me likes!

  VastaaPoista