tiistai 21. elokuuta 2012

and all that counts is here and now

 Rakastan tota ekaa kuvaa, Eve on ihana! (--:

Nää on nyt vihoviimeset kuvat Ruotsista, ja voin sanoa että kovin kaukana on tollaset auringonlaskun sävyttämät joutilaat illat. Tällä hetkellä mä yritän keskittyä parhaani mukaan historian ja ruotsin kirjotuksiin ja hoitaa siinä sivussa sen tavallisen koulutyönkin, mikä tuntuu vievän ihan yllättävän suuren osan vapaa-ajasta. Kuhan tää jakso on ohi, niin voin olla niin helpottunu!

10 kommenttia:

 1. toi eka kuva on ihan ku jostain leffasta! :D <3 tosi hyvä kuva!

  VastaaPoista
 2. pakko tulla jokaseen postaukseen tulla kehumaan näitä kuvia! ihan mahtaviaaa :-D

  VastaaPoista
 3. waaautsi, ihan mielettömän upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Varmaan kysytty 100 kertaa, mut millä objektiivilla näitä kuvia on räpsitty ? ite oon lähdössä lokakuussa matkalle ja sitä ennen pitäis hommata joku kunnon objektiivi, koska ei tolla kitti objektiivilla oikeen saa sellasia kuvia millasia kaipailis, ja nää kuvat on juuuuri sellasia! fisulla on ainakin jotain otettu mutta entäs sitten muut ?:)

  -Emmi

  VastaaPoista
 5. kiitos kaikille kommenteista! :---)

  Emmi: Juu, mun fisu on Samyangin ja sitten loput kuvat on otettu Canon EF 50mm f/1.4:lla! Se on tosi kiva yleisobjektiivi joka käy melkein tilanteeseen ku tilanteeseen, mutta matkalla kuvatessa esim. sisätiloissa jne. on toisinaan tarvetta vähän laajemmalle. Sillon yleensä käytän fisua tai oisin varmaan käyttäny kittiäki jos ois ollu mukana :D Toivottavasti musta oli apua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos:)Mietin ite tätä http://www.superkuva.fi/tuote/sigma-50mm-f14-dg-ex-hsm-nikon/332300331/. Varmaan siis ajaa saman asian kun toi sun canonin objektiivi. Tarjontaa on niin paljon ja yhtään en osaa päättää haluunko reissuun tollasen yleisobjektiivin vai laajemman:D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Joo, toi on sikahyvä objektiivi! Ajaa saman asian ku mun oma ja on vähän parempiki :) Iidalla on toi ja se käyttää tota oikeestaan aina :D Yleisobjektiiville tulee käyttöö varmaan aika lailla reissun jälkeenki, ja voihan varalle ottaa mukaan viel kitin ku se ei paljoa paina! Mut jos tykkäät muutenki ottaa kuvii enemmän vaik sisätiloissa ni sit esim. Nikonin 35mm on siihen tarkotukseen hinta-laatusuhteeltaan hyvä (jos sulla Nikon on?) ! :--)

  VastaaPoista
 8. Joo on mulla nikon. Oon myös tota nikkorin 35mm objektiivia miettiny, mut taidan nyt ekana kallistua tohon sigman objektiiviin, varsinkin nyt kun kuulen vielä kehuja:D. Kiitoksia vielä vinkeistä!=) Ja tää blogi on ihan uus tuttavuus mulle ja nous heti lemppareitten kärkeen!

  VastaaPoista
 9. Jes, kivaa jos musta ois apua! :D Ja vooi, tosi kiva kuulla, vaikka tuntuuki et me ollaan viime aikoina oltu aika laiskoja :( mut kirjotusten jälkee ehtii taas postailla enemmän, sitä ootelles!

  VastaaPoista