tiistai 17. heinäkuuta 2012

tänään on sinun päiväsi

Sunnuntaina oli ihanien riparilaisten konfis! Sieltä selvittyäni muutuin isosesta juhlavieraaksi, ensin Aadan ja myöhemmin Annikan rippijuhliin. Iidalla on luonnollisesti parempia kuvia, sekin varmaan postailee niitä jossain vaiheessa!

Kattelen jotenkin hyvin haikeasti näissä kuvissa näkyvää haalistuneen ruskeansävystä tukkaani. Maanantaina mulla oli ekaa kertaa ikinä kampaajan tekemä hiustenvärjäys. Suunnitelmissa oli aika vaalea tukka ja ihan vaaleita raitoja. Taisin osottaa vähän turhan vaaleeta esimerkkihiustupsua, sillä vaalennuspesun jälkeen säikähdin omaa peilikuvaani... Ja siitä asti oon säikähtäny joka kerta enkä kehtaa ees liikkua ulkona :DD Sanotaanko vaikka, että mikä tahansa hiusväri sopii mulle paremmin ku vaaleet? No, onpahan hyvä tilaisuus ainakin laittaa pinkkiä päähän - jos sitä vaikka jo huomenna, kun suunta käy kohti Helsinkiä....!

2 kommenttia:

  1. joo ne esimerkkitupsut on hämääviä, koska se lopputulos on aina vaaleempi sitten, mullekin on käyny niin, mutta ei muuta ku laitoin violettia päähän :--D jos et tykkää niistä niin pistä vaan pinkkiä! :---) <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Niinpä, etenkin kun mun tukasta noi hiusvärit pakenee muutenkin aika helposti pois :D Joo nyt on ainaki tilaisuus kokeilla jotain! Aloin pohdiskelee ton pinkin ja sitten kirkkaanpunasen välillä, kattoo nyt mitä tulee.... (--:

    VastaaPoista