sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla

Viikko Grännan porottavan auringon alla, polkagris-putiikit ja suolaiset makkararuoat on nyt takanapäin, ja täytyy sanoa että kivaa oli kyllä! Tosin kivaa oli myös palata Suomeen, ainakin kun lentokentällä vastassa oli Iida ja Starbucks. Kotiovella mua puolestaan tervehti mainosmeri ja lakastunut ruusu samaisen kahvilaketjun lasipullossa. Ikkunasta en näe Vätterniin laskevan auringon punaamaa rantakaupunkia vaan naapurin tv-antennin, mutta laskeehan se sama aurinko tuonne mäntyjenkin taakse. Vaikka matkailussa on oma viehätyksensä, yhtä lailla ihanaa on palata kotiin.

Matkustamiseen kuuluu myös yli-innokas valokuvaaminen, joten tuun varmaan laittamaan niitä tänne ihan ähkyyn asti! Ja poistin sen tyhmän sananvahvistuksen, joka on ilmeisesti tullu päälle ulkoasunvaihdon yhteydessä ja jossa on ollu jotain häiriötä. Nyt pitäis toimii normaalisti jeeee c:

7 kommenttia:

 1. Noi sun hiukset on vaan niin siistit ettei mitään rajaa hih! :--)

  VastaaPoista
 2. se sanavahvistus esti mua kommentoimasta siihen postaukseen missä esittelit ekaa kertaa sun punaset hiukset! mut sun hiukset on jotain niin täydellisyyttä :)!

  VastaaPoista
 3. hej, så vackra bilder!

  VastaaPoista
 4. mitä oliks emiliaki tuol ? :-D cool nyt meil on yhteinen kaveri ;)

  VastaaPoista
 5. aivan ihana toi vimppo kuva ja ihanat noi siun hiukseeeeet ! t. kotkan hiiiriiiii

  VastaaPoista
 6. Oiii kiitti kovasti kaikki! :--) <3 ja jep, olihan emilia siel! pieni maailma :D

  VastaaPoista