tiistai 17. huhtikuuta 2012

stockholm

Tukholmassa käytin ekaa kertaa tunnelbanaa! Paluumatkalla nousin sen kummempia ajattelematta väärään metroon, mutta selvisin kuitenkin takas laivalle. 
Tukholman sää oli torstaina aika pilvinen, mut auringonlasku anto kyl kaiken anteeks!


Selvitin tieni myös Urban Outfittersiin! Oli kiva paikka ja ostoksiakin tuli tehtyä (kaikki oli siellä torstaina -20%, en valittanu heh), ja tonne meen kyllä ehottomasti uudestaan!

En muuten alkuunkaan pidä siitä mitättömyyden tunteesta, joka Tukholmassa liikkuessa mun kohdalleni väistämättä tuli. Ulkoinen olemus tuntu niin homssuselta ja tylsältä, että olisin mielelläni vaihtanut osia vaikkapa päästä varpaisiin eläinkuoseihin sonnustautuneen naisen kanssa. (Vaikkei eläinkuosit liiemmin mun juttu edes ole...) Oishan se vaan aika veikeetä asustella Tukholman Topshoppien ja Zarojen läheisyydessä, veikkaan et saattaisin siellä tehdä vähän useemmin ja vähän mielekkäämpiä vaatelöytöjä ku Mikkelin kaupoista!

3 kommenttia:

 1. mulla on aina ihan sama homssunen fiilis tukholmassa vaikka miten oisin miettiny pukeutumistani! :---D t. joensuulainen

  VastaaPoista
 2. miks nuis melkein kaikis kuvis on toi sateenkaari

  VastaaPoista
 3. Saara: yyyh mitäs me maalaiset (tai no joensuu on kai ihan kaupunki mut silti) <///3 mut kiva kuulla etten oo ainoo! :DD

  Anonyymi: koska sateenkaari on nyt SE juttu !! :--D mut kivemmalta sateenkaaret näyttää ku tähtipölyöverit, eiks je?

  VastaaPoista