sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

when you move me everything is groovy


Oltii kuvaamas Kristan kaa tän viikon alus ja melkei tekis mieli lähtee ulos just nyt ottaa sikan lisää kuvia! Puhuttiin tos Annikan kaa perjantaina et enää ei tee yhtään mieli polttaa kynttilöitä ja masentuu jossai pimeessä nurkassa vaan mennä ulos ja ihmetellä ja ostaa kesäsempiä vaatteita. Shortsikausi, oon oottanu sua niin pitkään ja hartaasti.

Tavallaan ootan nyt kuitenki eniten sitä et ois keskiviikko, kello 15.00 ja ekat ylppärit ois pois alta. Voisin sit mennä pirteenä (juu juu) tanssi1-tunnille ja laulaa vaik i'm a survivoria koko illan. Tai jotain.

Oon ryhdistäytyny tavoitteessani kesätöitä vuodelle 2012. Hakemuksia lähetetty ja ens viikolla lähtee enempi tai vähempi lisää. Mä ja hautausmaa tuskin tänä vuonna lämmetään toisillemme, tai kattoo ny. Jokos teille on töitä löytyny vai onks suunnitelmissa vaan lomailla? (---:

10 kommenttia:

 1. mitä kautta oot hakenu kesäduuneja? :) itellä ois suunnitelmissa hakee ens viikon aikana mutta hirveen moniin paikkoihin pitää olla 18v..

  VastaaPoista
 2. iha sairaa magee kuva toi tokavika! :D

  VastaaPoista
 3. ihana tää uus ulkoasu!

  VastaaPoista
 4. Tää ulkoasu on kiva mut tossa vasemmalla iidan meikit näyttää vähän levähtäneiltä :l

  VastaaPoista
 5. Jajajajajaja hirrrrveeen nättejä kuvia!

  VastaaPoista
 6. Vautsi miten keväisiä kuvia! :) Ja sain tänään kuulla, että mulle on koko kesäks töitä! :) Toivottavasti sullakin nappaa!

  VastaaPoista
 7. Aurora: molin kautta ja sitte mun oman kotikunnan ja ja helsingin kaupungin sivuilt (: joo se 18v on kyl niin masentava juttu, mäki täytän vasta heinäkuussa nii sellaset duunit jotka alkais kesän alussa ja pitäis olla 18 jää heti pois ... D: mut tsemppii hakemiseen! (:

  Sini: kiitän c: krista on makee!

  Anonyymi: kiitokset kuuluu julialle ja musta kans (:

  Nyrha: kiitoksia (:

  Anonyymi: heh tästä aiheesta on puhuttu ennenki !! .. :D

  saija: kiiiiitos (:

  noora: jeee kiitti !

  Anonyymi: jajjajja hirrrrveeen paljon kiitokshia!!

  Pilviveera: jeee kiitos! (: ja vitsi, ihan mahti juttu! toivon ihan samaa :D

  VastaaPoista