sunnuntai 12. helmikuuta 2012

se oli sitä pimeää huumoria
Pari viime päivää on vierähtäny melkein kokonaan isosseikkailukiireissä, mutta nyt on se spektaakkeli takanapäin! Eilinen oli jotenkin hassu päivä, mutta kaikki tuntu sujuvan loppujen lopuks aika lailla hyvin. Tunnen jonkinasteista ylpeyttäkin meidän järkkäilytiimin ja bändin puolesta, ootte mahtavia! (:

Muutoin mun viikko on sujunut hyvän ruuan merkeissä, haha! Koeviikolla vietin aikaa niin paljon kotona, että halusin käyttää enemmän aikaa ruuanlaittoon kuin jatkuvaan mässäilyyn. Kotitekoset tortillat ja siemenillä kuorrutettu pizza oli aika hyviä, vaikka ite sanonkin! Otin myös itteäni niskasta kiinni historian suhteen, ja jopa innostuin kirjotuksiin kertaamisesta! Loppuaamu(?)päivä kuluukin varmaan 1800-luvun aatesuuntausten parissa linssikeittoa särpien, ihan jees suunnitelma in my opinion.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mikä kamera+ objektiivi sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos :D mulla on Canon 500D ja nää kuvat otin Canon EF 50mm f/1.4:lla!

   Poista
 2. miten ootte muokannu tätä ulkoasua? :) tyylii html-koodeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. in fact meidän muokkailut on jääny aika säälittäviks :D html:ää koitan innokkaasti opetella, mut suunnittelutyökalul lähinnä!

   Poista
 3. En halua sanoa tätä pahalla, vaan rakentavana/ja omana mielipide kommenttina: Olen lukenut blogianne pitkään ja mielestäni postauksen sisällön ja kuvien laatu on laskenut. Kuvat eivät ole niin mielenkiintoisia kuin ennen ja jokainen kuva tuntuu samalta tai jo joskus aikaisemmin nähtynä. Kieliasussa ei ole mitään korjattavaa, mutta teksti tuntuu tylsältä lukea, eikä se eroa mitenkään toisista. Toivoisin jotain uutta paljon värejä,mielenkiintoisimpia kuvia ja hauskaa tekstiä. Video postaus ois kiva! (=

  VastaaPoista