keskiviikko 29. helmikuuta 2012

kuustoista kertaa ja kuulet sen


Nyt ihan viimeset otokset siltä lukiohässäkkäviikolta! Jatkoilta mulla ei (surprise) ollu kauheesti julkasukelposta matskua, mutta loput on otettu potkiaisista. (:

Mun lomapäivät on kieppuneet, ja näillä näkymin myls tulee kieppumaan, historian ympärillä. Yheksän päivää pelkät historiankirjat seuranani ei kuitenkaan innosta niin paljoa kuin ehkä pitäis, ja oonkin mieluummin keskittäny voimavarojani vähemmän hyödyllisiin asioihin. Oon kattonut leffoja peräkkäisinä iltoina (ja kattosin vieläkin, jos yhtäkään sattuisin omistamaan!), piirrellyt ja tällä hetkellä mulla on aika muhevannäkönen patonki hellalla jäähtymässä. Se, viinirypäleet ja homejuustoviipaleet rikoskumppaneinani meinasin chillailla ja leikkiä boheemia tän loppuillan. Muutosten maailma kyräilköön sohvannurkassa.

10 kommenttia:

 1. sun kuvat on aina ihan maagisia! :--)

  VastaaPoista
 2. ÄNÄRJIII HITTTIIIII !!! :D:D:D eii terve mitä menoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sheikkaa beibi jii än ee!!1 Aattelin olla hienotunteinen ja jätin mm. muutamat vatsalihakset pois näistä kuvista.... :DD HEI jatkojenjatkoihin on enää kolme viikkoo!

   Poista
  2. :D:D hahaha ehkä ihan hyvä, vaikka se kuva olikin niin mahtava :D omistajat ei välttämättä olis ollu kovin ilosii julkasemisesta :D HEI jeee ! :):)

   Poista
 3. uus banneri ja layeri ja kaikki JOOKO? :-)

  VastaaPoista