keskiviikko 1. helmikuuta 2012

eräänä kauniina päivänä

 Eräänä päivänä mä verhouduin mustaan, vaikkakin mielialani oli yhtä kevyt kuin se tuulenviri, joka riitti sekoittamaan mun huolella laitetun pinnikampauksen.
Eräänä iltapäivänä taasen pyöräytin pizzan! Täytteeksi valikoitui pakastepaprikaa ja purkkiherkkusieniä, mmmmm. Jälkimmäisiä tosin olin ostanut siitäkin huolimatta, että ne oli halpoja ja kiinalaisia. Karman laki, että säilykepurkki viilisi mun sormeen ihan kiitettävänsyvysen ja pitkään valuttavan haavan. Kaivoskoneiden alle silpoutuneet tinatyöläiset virnuili taivaassaan.
Hyvää pizza kuitenkin oli - pistelin puolet naamaan samalta seisomalta. (Ens kerralla ostan silti eri herkkusieniä, ihan varmuuden vuoksi.)
Ja eräänä iltana kävin luistelemassa. Pikkuveljen vanhat hokkarit jalassa kiidin pitkin autioita kenttiä. Jääkiekon mätkiminen on muuten yllättävän kivaa, vielä kun ois tekniikka ja taito kohillaan! Ylipäätään kaikki mätkimislajit on kivoja. (Kohta löydän itteni boffausporukoista... Tosin hauska laji seki, ei siin mitää!)
 Yääääk, mun luisteluseura oli niiiiiiiin ällöä!!!!!!!!
 ...mut on noi siltiki aika sulosia!!!
Jäällä pyörähtelyn jälkeen käytiin vielä hyvin ansaituilla after ski -kaakaoilla. joihin onkin hyvä päättää tää hassusti levähtänyt ja venähtänyt postaus. Kohtapuoliin lähen uhmaamaan noita pakkaslukemia talvitamineitteni voimalla - onneks vaan tien toiselle puolen bussia oottelemaan. Tänään luvassa ois ainakin leivontaa, jeeh!! (:

14 kommenttia:

 1. herkullinen postaus näin helmikuun aloitukseksi ;)

  VastaaPoista
 2. OOTTE PARHAITA mulla on ikävä :((((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä oot iida tosiäijä!!!! mulla kans, mut hei onneks nähään viikon pääst! :D

   Poista
 3. hihiii :)))) T. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihiii takasin!!! :D joku kerta mennää muuten uusiks luistelee!

   Poista
 4. On ihana huomata, että täältä teijän blogista löytyy aina mahtavia, hyvänmielen kuvia! Toi säilykepurkkijuttu oli vallan hupaisa, vaikka toivon toki parannusta sormellesi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooii kiitos kovasti! :D sormeni toipuu - taitaa pikkuhiljaa päästä yli tosta ikävästä tapaturmasta. kiittelee kuitenkin osanotoista!

   Poista
 5. ihania kuvia, varsinki kivoja noi luistelukuvat:)

  VastaaPoista
 6. Julia olet söpöin <3
  t. eräs ihana ihminen

  VastaaPoista