sunnuntai 15. tammikuuta 2012

yksinäisyyden myyttiä aamu neljään palvotaan

Eilinen oli hyvin sushipainotteinen. Onnistuttiin siinä sivussa myös tuhoamaan paljon makuunin irtokarkkeja ja viimeiset liptonin mansikkateepussit. Alice vähän niinku yritti opettaa mulleki miten noi sushit kääritään kokoon ja kyl mä voin sanoa jotain oppineeni! Parasta oli kuitenki ehk kuunnella Lauri Tähkän Syyskuun kyytä joku kakskyt kertaa putkeen.

Kohta meen näkee Isaa ja sunnitelmissa ois lounaan tai no, ylipäätään jonkun ruuan lisäksi mahdollisesti leffa. Ja otan kamerankin mukaan ihan kaiken varuilta. Jotenki tuntuu kyl et aina ku mul on kamera mukana yhtää missää ni se vaa pysyy laukun pohjal ku en jaksa kuvata. :D Mut toisaalt jos jättäisin sen kotiin ja sit tuol oiski jotai iha spektaakkelimaista nii sit vaa harmittais, joten joooo. Huominen on varmaan ihan okei ku me opetellaan tanssimaan tangoa. Ja mun mekko muuten saapuu ens viikon alussa, jeeeeee!

14 kommenttia:

 1. voin niin kuvitella ton 20 kertaa putkee syyskuun kyytä :D ! paikallisessa isoskoulutuksessa me harrastetaan ihan samaa...
  En tiiä oonko koskaan maininnut, mutta tän blogin kuvissa on aina ihan sika kiva tunnelma:')!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha joo aijaa :D voisin niin tulla hengaa teijän isoskoulutukseen ihan vaan musan takii!
   ja kiitos c: sitä me julian kaa tavotellaanki!

   Poista
 2. mistä sä oot muuten kotoisin?

  VastaaPoista
 3. minkä ikäsiä ootte ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 17, molemmat täysi-ikäistyy tänä vuonna!

   Poista
 4. Oot kyllä hyvä kuvaamaan. Uutena lukija heti tietenkin kiinnostaa, että mikä kamera ja mikä putki? Kuinka paljon yleensä käsittelet kuvia jälkeenpäin ja millä ohjelmalla?

  Itse olen rakastanut kuvaamiseen viimeisen vuoden sisällä, mutta jälki ei kyllä ole vielä noin tempaisevaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! mulla on nikonin d90 ja näissä kuvissa on käytetty sigman 50mm f1.4 objektiivina (: muokkaukseen käytän picnikkiä, gimpiä ja lightroomia. yleensä se, paljon kuvaa tarvii käsitellä riippuu ihan kuvasta, mut yleensä puutun ainakin kontrastiin ja väreihin. :D

   ja kuvaaminen on ihan sikakivaa, eikä sitä oikein opi muuten ku harjottelemalla paljon c:

   Poista