sunnuntai 6. marraskuuta 2011

rome rome rome rome part 1


Ensimmäinen osa Rooma-kuvista olkaapa hyvät! Kuvilla on vaikea välittää sitä tunnelmaa, joka vallitsi päivästä toiseen ja musta vähän tuntuu etten osaa sitä kertoakaan. Ehkä parasta koko reissussa oli kuitenkin tutustua ennalta tuttuihin ihmisiin uudella tavalla.

Vastoinkäymisiä tuntui jotenkin riittävän tasaisesti koko ajalle.. Tokana päivänä koko kaupungissa oli niin iso tulva ettei metro toiminut ja päätettiin sitten ettei jäädä odottelemaan täpötäyttä bussia. Jep, sinä päivänä käveltiin, käveltiin ja käveltiin. Colosseum tuppasi olemaan kiinni aina kun yritettiin sinne mennä ja Pietarinkirkossa väki ei suhtautunut shortsit + sukkahousut-yhdistelmään myönteisesti ja mulle ja Kristalle näytettiin ovea. Toisen tulvan takia tuli niin kova kiire lentokoneeseen, että lentokentän läpi piti juosta vähän samaan tapaan kuin Amazing Racessa. Söin ensimmäistä kertaa elämässäni sellaisessa ravintolassa, jossa pääruoka tuotiin pöytään ennen alkupaloja. Kysyttiin saisko alkuruuat ensin ja mun pasta-annos löysi tiensä roskikseen?! Samaan aikaan syömässä oli myös 13 kiinalaista, joiden tilaukset tuli tietenkin ennen meitä. Enkä muuten ajatellu syödä enää yhtäkään pizzaa tän vuoden puolella! Mutta tätä kaikkea on loppujen lopuksi vaan hauska ajatella jälkikäteen, koska kyseessä on kuitenkin yksi mun onnistuneimmista ulkomaanreissuista. (----: Lisää kuvia ens viikolla, tekis hirveesti mieli sanoo 'stay tuned'.

ps. Mun kamera on huollossa jaja sen pitäisi tulla pian kotiin, mutten voi luvata uudempaa kuvamateriaalia iha vähään aikaan!

24 kommenttia:

 1. yhyyyyyy kamalakamala ikävä roomaan tuli näistä kuvista! mut ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. hienoi kuvii ::):)):)

  VastaaPoista
 3. ihan älyttömän kivoja kuvia :--))

  VastaaPoista
 4. ai tääl on muutama muukin tykänny kuvista mutta siis: kivoja. hienoja. hehe
  mikä kamera/objektiivi näissä oli käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nikon d90 & sigman 50mm f1.4
   kiitti (:

   Poista
 5. eikä, älyttömän ihania kuvia (--:

  VastaaPoista
 6. mikä kamera ja objektiivi sulla on näissä?

  VastaaPoista
 7. upeita nää kuvat :-) ja btw tulin itekki roomasta, perjantaina :-D !

  VastaaPoista
 8. Ooo, mitä kuvia oikeesti! :)

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. oot kyl hyvä kuvaa nimittäin tosi hienoi kuvii. Mäki haluun roomaan!! :)

  VastaaPoista
 10. mmoi, miten uskallat aina kuvata randomeita ihmisiä? mä haluaisin, mut pelottaa että ne ei tykkää ja alkaa tyyliin huutaan tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siihen tottuu kyl :D aluks olin vähä sillee et noooh, en mä viiti ketää kuvata mut eipä mulle ole vielä kertaakaan valitettu. et senku meet ja kuvaat vaa!

   Poista
 11. Siis ihan tajuttoman siistehä kuvia! Lakastuin

  VastaaPoista
 12. äääää... Roomaa... <3<3 ja toistetaan nyt viel kerran; noi kuvat on niin sairaan hianoja :OO
  Ooks muuten muokannu niitä jotenki, vai tuleeko noi säädöt suoraan kamerasta? (t.tumpelokuvaaja, tais olla aika tyhmä kysymys...)

  VastaaPoista
 13. suuri kiitos kaikille ! (: teijän kommentit piristää aina, huh huh

  VastaaPoista