lauantai 15. lokakuuta 2011

YKSVEE


ÄH tää postaus tulee kaksi päivää myöhässä, ei ilmeisesti kannattaisi laskea sen varaan, että ehtii öissä töissä julkaista tän ennen kahtatoista... Ihan nopeasti ja lyhyesti vaan pari sanaa mun ja Juliankin puolesta tästä blogista.

T-banan till Jormaland lähti liikkeelle kokeilumielessä, ajatuksella "olisi kiva jos ois oma blogi ja vois postailla jotain randomia aina välillä kun huvittaa". Lukijakunta on kasvanut muutamasta yli viiteensataan ja me ollaan Julian kanssa kehitytty valokuvaajina ja bloggaajina tän kokeilun avulla. Kiitos, että ollaan saatu nimenomaan teiltä lukijoilta paljon kommenttia ja kritiikkiä. Me ei malteta odottaa, että päästään kunnolla toteuttaa ota kuva-postauksen ideoita, ne oli oikeesti tosi hyviä ja hauskoja! Kiinnostus tähän touhuun ei ole laantunut, vaikka postausvälit harveekin ajoittain. Mua ei ainakaan yhtään haittaisi bloggailla toinenkin vuosi. Montahan kertaa me ollaan Julian kanssa vuoden sisään sanottu toisille jotain tyyliin "vois tehä tällasen postauksen.." tai "muokkasin muuten kuvia!1". Tästä blogista tulee meille paljon hyviä fiiliksiä, toivottavasti ne välittyy sinne asti. (------:

12 kommenttia:

 1. nää kuvat on sairaan kivoja! :-)

  VastaaPoista
 2. ootte nii ihania! teiän blogi saa mut aina hyvälle tuulelle! :>

  VastaaPoista
 3. teijän blogis on aina ihanii kuvii ja ne tekee mut aina hyvälle tuulelle :-)

  VastaaPoista
 4. voi miten ihania kuvia ! :-D alkoi hymyilyttää kun kattoi näitä ♥

  VastaaPoista
 5. teillä on kyllä niiin kiva blogi! :---)

  VastaaPoista
 6. mä tykkään lukea teen blogia, jotenki niin ilosta ja pirteetä. Ja tottatosiaan, noi teijän kuvat, ne on niin vau, ihan jo vaan siks että niis on aina hyvä fiilis =)

  VastaaPoista
 7. mä tykkään teidän blogia lukee just sen takia ku ootte niin pirteitä! tätä blogia lukiessa ei oikeesti IKINÄ voi alkaa ärsyttää vaan hymy nousee nassuun kamalimpinakin päivinä (esim nyt kun poden universumin infernaalisinta krapulaa..) :D megaiso kiitos teille, jatkakaa ihmeessä! ja synttärionnea :-)<3

  VastaaPoista
 8. ONNEAA, teillä on superhyperihanablogi ja aina aivan ihania kuvia !! :)) tykkäään, jatkakaa samaan malliiin hassutihanatystäväni ;))

  VastaaPoista
 9. kiitos kaikki superihanista vastauksista (-----: ootte parhautta!

  VastaaPoista