tiistai 4. lokakuuta 2011

maailma on nuori niinkuin vastasyntynyt

 Koulukuvat tuli pari viikkoa sitten, jee! :) Mun tukka on näköjään haalistunu taas aika reippaasti tosta värjäyksestä :D Plus mua pelottaa se et näytän tossa enemmän pikkuveljeltäni ku iteltäni....
Viime sunnuntaina oli ihana sää, jota vois kliseisesti nimittää syksysen kirpeäks. Vois tulla lisää tollasia kelejä, ainaki siihen asti kunnes saan hommattua jonkun takin - paleltaa meinan hieman vedellä tihkusateessa kouluun ja takas :--(

Mut ilosiin aiheisiin palatakseni kivoja juttuja tässä postauksessa on myös mm. värijärjestykseen laitettu kirjahylly (kuvitelkaa miten mun sisäinen "kirjat lajitellaan kronologisesti kirjailijan ja lajityypin mukaan"-ääni teki kuolemaa), koulukuvat, pari viikkoa sitten tehty ja syöty suklaabrownie, yks ilta kokeilemani vahvat rajaukset (jotka ei onnistunu niin hyvin et kehtaisin ne naamalla poistua omasta seurastani) ja Trendi.
Plus koeviikko ohi jeee! Mun pitää palkita itteäni jotenkin siitä, etten tässä jaksossa vetäny yhtenäkään iltana minkäännäkösiä itkupotkulopetanlukionyhyy-raivareita.

Btw eiliset Salkkarit. Mä taidan olla viettäny liikaa aikaa itekseni, ku ylireagoin melkein kaikkiin tapahtumiin, mut ehkä ainaki lievät hysteeriset naurunpysrkähdykset oli sallittuja siinä vaiheessa, kun Ismo ja Seppo kulkee nunna-asut päällä siunauksia toivottaen?!?!

16 kommenttia:

 1. oot niiin nätti :) ja noi rajaukset sopii sulle just hyvin!

  VastaaPoista
 2. miten sulla voi olla noi onnnistunu koulukuva ,oon kade:--( ihana hymy

  VastaaPoista
 3. mä katoin eilen pitkästä aikaa salkkarit ja naurahdin kans hieman sepolle ja ismolle :DD

  VastaaPoista
 4. oi ihanasti tukka näissä kuvissa !

  VastaaPoista
 5. wau, oot super kaunis nois peilikuvis ! :o

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä niiiin kaunis hymy että! :)

  VastaaPoista
 7. Hei sä teet kai noi avaruusefektit kuvissas Picnikillä? Mistä ne avaruustyökalut löytyy nykysin kun toi Picnik on vähän muuttunu siitä kun viimeks siellä kävin ja oon ihan totaaliunohtanu kaiken! :D Any help?

  VastaaPoista
 8. noi rajaukset näyttää hirmu kivoilta :-------)

  VastaaPoista
 9. VIHDOIN ne rajauskuvat oli jo aikain neitiseni! :) ja hei vihaan ku laitat tollasii SUKLAAKAKKUkuvia tänne onks tän pointti joku lihotetaan petra palloksi ?? ):<

  oikeesti oot aika kiva ja sul on ihana hymy miks mun koulukuvat ei voi _ikinä_ onnistuu??

  VastaaPoista
 10. ihania kuvia jälleen, varsinkin noi lehtikuvat !

  VastaaPoista
 11. rajaukset ja toi hiustyyli sopii sulle enemmän ku paremmin! siis oikeesti oot tosi kaunis! (;

  VastaaPoista
 12. Julia aivan ihania noi sun koulukuvat!! :O oot niin nätti niissä, ihana hymy ja täydelliset hiukset ja AAAA ihana !! <3 ja ihana toi teijän kaverikuva ! :))

  VastaaPoista
 13. ihania kuvia :) ja oot ihan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
 14. toi sun koulukuva on ihana, tosi luonnollinen hymy ja muutenki:)

  VastaaPoista
 15. Jeee, kiitos kaikille ihanista kommenteista, niistä tuli hyvälle mielelle :----) <3

  + Sara: se tähtiefekti on siirtyny sinne Seasonal-palkin alle -> sieltä Final Shuttle -> Space textures. Ja noista eri tekstuureista käytän yleensä tota toisen rivin tokaa tähtijuttua asetuksilla Screen tai Overlay, fade joku alle 50 yleensä (:

  VastaaPoista