sunnuntai 28. elokuuta 2011

arrrrrrvonnan voittajat (viimein)!Jeeees, eli siis onneksi olkoon vaan William-Monster ja Miiru! Laitettiin sähköpostia tulemaan, joten ilmoittakaahan yhteystietonne tämän tai seuraavan viikon kuluessa (: Kiitos kaikille ihanista kommenteista, kaikki tuli luettua läpi ja oli kivaa, kun teitä osallistui noinkin sankoin joukoin!

Arvonta siis suoritettiin Julian graafisella laskimella (pakkohan sitä on hyödyntää kun on tullut hankittua ?!?!) Iidan valvoessa puhelimen toisessa päässä, joten jokaisen mahdollisuudet voittaa oli yhtä suuret - paitsi siis tuplanneilla luonnollisesti tuplamahikset. Joten jos ei tällä kertaa arpa osunut omalle kohdalle, niin toivottavasti lykästää joskus toiste! :--)

10 kommenttia:

 1. millä kameralla kuvaatte, ja objektiiveila?

  VastaaPoista
 2. millä ohjelmalla muopkkaatte kuvia?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Mulla on Canon EOS 500D, siinä (vähän rikkinäinen...) EF 50mm f/1.4 USM, jolla useimmiten kuvaan, Samyang fisheye 8mm f/3.5 ja sit kitti, Iidalla on Nikon D90 ja siinä yleisimmin käytössä Nikkor AF-S 35mm f/1.8 DX :

  Anonyymi: Iidalla Lightroom+Picnik(+Gimp), mulla Picnik+Gimp :D

  VastaaPoista
 4. paljo su fisheye makso?? ja mistää :o ja hei mietin et ko mullaki on toi canonin 500d nii käyks toi siihe?

  ps. mahtava blogi!! :--)

  VastaaPoista
 5. Hei mistä ostit ef 50mm f/1.4usm?
  Teijän kuvat on ihanasti överimuokattu, i like! ♥

  VastaaPoista
 6. Marieta: Se makso muistaakseni joku 250 euroa, ja kaupan päälle tuli huippuhyvä jalusta! (Cyberphotosta siis ostin) ja joo, käy Canonin kameroihin, jos ostaa Canonin sovitteella! Niitähän on siis saatavilla myös Nikoniin ja Sonyyn yms. omilla sovitteillaan :)

  Ella: Huutonetistä, alkujaan on Rajalasta :D (Ja on nyt rikki siis vaan sen takia koska pudotin sen, mulle tullessa se oli ihan uudenveronen) Ja kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. minkä merkkine kamera sul o

  VastaaPoista
 8. epäilyttävää, että teidän irl-kaveri voitti arvonnan.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: joo siis Canon ihan :D

  Anonyymi: TIEDÄN että se on tosi epäilyttävää, mutta kuten selitin niin arvottiin noi oikeesti ihan rehellisin keinoin, numeroilla arpoen ja ihan ne kaks ensimmäistä otettiin voittajiksi :--) Enkä tajua, miten toi on oikeesti mahollista, laskin itekki että se että Jani voittas on luokkaa 1,02 prosenttia. :D Me haluttiin olla kuitenkin siinäkin rehellisiä että otetaan oikeesti ne kaks ekaa, vaikka voittajissa olikin meidän tuttu ja vaikka saatettais muuttua joidenkin silmissä kavereita suosiviks kieroilijoiks...... Että usko tai älä, arvaa vaan mikä oli mun reaktio kun katoin kuka oli voittanut :------D

  VastaaPoista
 10. joo ja anonyymille viel et mikä pointti meijän ois huijaa jossai blogiarvonnas :____D

  VastaaPoista