maanantai 25. heinäkuuta 2011

jeesus, harley ja minä

 Isosena olo on kivaa. Eilen konfirmoitiin pikkuiset, minkä jälkeen me suunnistettiin pitkin kyliä navigaattorin avulla rippijuhlista toisiin laulamaan. Kohteliaina me vastattiin myöntävästi kaikkiin Otatteko kahvia, mehua, kakkua, jotain suolaista? -tarjouksiin - siinä kahdeksannen paikan tienoilla alko tulla jo vähän ähky, mutta hulluko sitä hyvästä ruoasta kieltäytyis! :D Ja juu, oli se leirikin kiva, musta oli kivaa tutustua uusiin, huippuihin ihmisiin (--:

Huomenna otan suunnaksi uljaan pääkaupunkimme tavoitteenani ratsata kaikki vaatekaupat läpi, ja toivon että onnistuisin yrityksessäni :D Haluan melkein kaikkea, olkihatuista perusneuleisiin ja nahkakenkiin, sillä mun koko vaatekaapin sisältö on alkanut tökkiä tässä kesän aikana ja pahasti. Ja lupaan palailla tänne blogiinkin vähän pikaisemmalla aikavälillä, nyt kun oon saanut muokkailtua kuviakin vähänksi aikaa eteenpäin! :D

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas <: niinkun aina !

  VastaaPoista
 2. hei, teillä on tosi hauska blogi! isostelu on huippua ! :-D mut noi vierailut alkaa kyllä tökkiä jossain vaiheessa, ei kannata lyödä vetoa siitä että jaksaako juoda kahvia joka paikassa :')
  - elli

  VastaaPoista
 3. aaaaaaaaaaaaaa-a haluan ton iidan sormuksen :oo

  VastaaPoista
 4. katoin et tos paidassa lukee vakovarusteltu... XD

  VastaaPoista
 5. TANJAU: kiitti! tosin sulla ne parhaat kuvat on :----) <3

  Anonyymi-elli: Niinpä, isosena olo on mahtavaa! Haha toi kahvijuttu kuulostaa hauskalta, me onneksi skipattiin se joka paikassa - tosin vedettiin sitäkin enemmän sit mehua ja pullaa :D Ja kiitos (--:

  William-Monster: Joo, Iidalla ON himoittava sormus! Se on makeeee :D

  Anonyymi: Haha :------D just hyvä! vaikka mä ja iida aateltiin toi teksti muuten aika toisella tapaa, niin tota me ei tulleetkaan aatelleeks :D

  VastaaPoista