tiistai 7. kesäkuuta 2011

sä asut siellä missä aallot lyö rantaan

Kesäloman ensimmäisiä saavutuksia: palanut niska, palanut selkä, palaneet olkapäät ja palaneet käsivarret. Töissä on ihan kivaa, mutta mua kyllä vähän epäilyttää mitä loppuviikosta tulee kun työt on lähinnä ulkona tehtäviä ja hellettä on luvattu ainakin keskiviikko-perjantaiksi. Voi olla, että saan kuulla muutamaan otteeseen minkä värinen on paloauto?!? Aaargh, onko täällä ketään muita herkästi palavia ja huonosti ruskettuvia? ): Rasvalla tuli läträiltyä tänään ihan kiitettävästi, mutta ekana päivänä se sitten jäi laittamatta. Ja kyllä kaduttaa, lähinnä Sveitsin lippua muistuttava selkä ei jaksanut kauaa naurattaa. aiai

Oon iloinen kun ulkona on ihan mielettömän hyvä kuvaussää. Valoa vaan tulvii ja nikon pysyy tyytyväisenä. Pentaxikin pääsi tänään ulkoilemaan pienen tauon jälkeen. (------: Mutta viikonloppua odotellessa, ehkä silloin pääsen kuvailemaan silleen kunnolla!

13 kommenttia:

 1. wautsi ! toi toka kuva (ja muutkin) on ihan mieletön !! (--:

  VastaaPoista
 2. voi iida eka ja toka kuvat on iha uskomattomii!! <3

  VastaaPoista
 3. et kyllä oo ainoo kuka palaa heti ensimmäisenä. loppukesästä saattaa olla pienenpieni mahdollisuus saada vähän ruskeeta väriä pintaan, mutta ennen elokuuta ollaankin sitten paloauton värisiä :<

  mut ihania kuvia :3

  VastaaPoista
 4. ooo nää kuvat+jukka poika= <3

  VastaaPoista
 5. nää tei kuvat on aina tooooooooosi ihania !
  ja nyt vaivaan teitä, mutta miten ootte saanu noitten kuvien välit noin pieniks ja miten ne varjostukset sais pois ? aaaah, kiitti jo valmiiks jos joku osais auttaa tätä avutonta :---)

  VastaaPoista
 6. hei haluisko jompikumpi teistä kertoa, että miten lightroomiin saa avattua uuden kuvan?? :D oon ihan pulassaaaaa! tai siis ku mistä saan alotettuu sen kuvan muokkaamisen ku en saa sitä kuvaa siihen ees auki... lol oon huono

  VastaaPoista
 7. määkin onnistuin kärventämään itteni heti maanantaina. :---D nyt oon koittanu olla hiukan varovaisempi etten palais uudestaan.
  ja tosi mahtavia kuvia !

  VastaaPoista
 8. Kaisa: kiitos paljon (--:

  Eve: kiitiii ! :D

  petra: voi kiitos petra (:

  Tuure: kiitän ! (----:

  elli: kiitos ! :D

  Tuikku: ooo hienoa ! :D nimenomaan, tolleen mullakin on aina. nyt voin vaa toivoo et nää palaneet kohdat muuttuu rusketukseks ! (: kiitti !

  tuuli: kiitosta (--:

  vaula: kiitoos ! :D oih jukka poika, sen lyriikat on ihan mielettömiä (:

  Kerttuli: kiitos (: me vaihdettii eka sellaseen ulkoasuun jossa noi kuvavälit oli mahdollisimman pieniä eikä varjostuksia ole ja sit muokattiin sitä vähä ettei se näytä ihan samalta ku se valmisulkoasu !

  Anonyymi: alavasemmalta löytyy semmonen nappi jossa lukee Import, painat siitä, valitset haluamasi kuvat ja sitten painat uudestaan Import-nappia, joka löytyy tällä kertaa alaoikealta (: pientä alkukankeutta vaan, kyllä se siitä ! :D

  Veera: kohtalotoveri ! :D juu, itsekin olen nyt pari päivää pitänyt toppien sijasta t-paitoja ettei olkapäät/selkä kärsisi ! kiitos (:

  VastaaPoista