perjantai 3. kesäkuuta 2011

and we don't care about the old folks

Mä en voi käsittää että kesäloma alkaa huomenna. Tavallaan mulla alkaa vasta heinäkuussa varsinainen loma kesätöiden takia, mutta kaikki aika jolloin ei tarvitse miettiä logaritmeja sun muita lasketaan kyllä lomaksi.

Keskiviikkona oli Isan synttärit ja juhlittiin ulkona, ihan mielettömän hyvä sää oli koko päivän. (---: kuuma tuli ! Huomenna sit näkemään kavereita joita en ole nähnyt ties kuin moneen viikkoon ja toivon mukaan törmään muutamaan puolituttuunkin niin ehdin vaihtaa kuulumisia. Vaikka onhan siihenkin periaatteessa koko kesä aikaa. 

Musta tuntuu et huomiselle on niin paljon kaikkea etten edes ehdi tekemään puoliakaan! Aamulla kun on todistukset tyrkätty käteen niin pakko mennä vielä kahvittelemaan koska aaa, en kestä jos joudun olemaan koko kesäkuun näkemättä täällä asuvia ihmisiä. ): Äiti tulee sitten varmaan puolen päivän aikoihin hakemaan mut ja paljon tavaraa kotiin. Jotta autoon ei varmasti jäisi yhtään ylimääräistä tilaa, poiketaan me matkalla vielä Ikeassakin.. Sitten ois vielä Kauhea Kankkunen 2, puistohengailua ja kyllä, nätti sää kruunais tän kaiken. Ja mansikat. En ole syönyt niitä piiiiitkään aikaan.

6 kommenttia:

 1. apua oot älyttömän kaunis ! :o ihana toi kolmas kuva (:

  VastaaPoista
 2. no ootko ees pikkusen kaunis !! ♥ ja paras olis sit minunkin kuulua johonki sun puistohengailu/kahvitteluvapaapäivään kesän aikana :--D

  VastaaPoista
 3. kivoja kuvia ja otsikon biisi oi♥

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kissa ::D

  VastaaPoista
 5. hahah toi kissa on niin tollane badass nyan cat :-DDD ei hito se on söpöööööö !! -m

  VastaaPoista
 6. Aurora: voi kiitos ! (---:

  minna: kiitän (: TOTTA KAI kuulut ja hei soitteles tai viestittele joku päivä ni näkyillään !

  Saara: kiitti ! (: niinpää !

  Anonyymi: eiks oo :D siitä saa humoristisia kuvia :---DDd

  young blood: nimenomaan :D amalia on ehkä kuvauksellisin kissa jonka oon tavannu !

  VastaaPoista