perjantai 27. toukokuuta 2011

kuka vastaa ?!

MEISTÄ
kui vanhoja ootte ?
j: 16 ja puol vuotta :--)
i: 16, heinäkuussa 17 !

mikä on teijän kahen suhde, mistä tunnette toisenne ja kuinka kauan ootte tuntenu yms ? :)
i: Me ollaan tosi hyviä ystäviä ja tunnetaan toisemme koulun kautta. Tai siis kasilla Julia tuli mun kanssa samaan kouluun, tosin rinnakkaisluokalle että ei me ihan heti alettu kaveeraamaan. :D
j: Justiinsa näin!

mitkä on teidän unelma-ammatit tällä hetkellä?
j: joku kustannustoimittaja tai ompelija tai toimittaja! 
i: valokuvaaja tai juristi


asutteko eri vai samalla paikkakunnalla?
i: Eri, mutta ollaan kyllä asuttu samalla paikakunnalla. Ja kesä vietetään suurimmaksi osin samassa paikassa. (:
j: Jeeep, koulu pitää Iidan kaukana erossa mun seurastani ! :( nyyh 


ootteko samassa koulussa?
j: ei enää D:


ootteko bestikset?
j: En mä voi luokitella kavereitani sillein, mut Iida kuuluu kyllä parhaimmistoon!
i: Jep, en mäkään laita parhaimpia ystäviä tärkeysjärjestykseen. (---:
Parhaat puolet toisesta ?
j: iidan huumori, etenkin siinä iltayhdeksän jälkeen! Ja sellanen monitoimisuus, Iidan kanssa voi olla niin metsässä kuvaamassa kun kaupungillakin :--)
i: julia on erittäin luotettava ja omaa mahtavan huumorintajun. (: Meillä riittää keskusteltavaa aiheesta kuin aiheesta.... :D


ärsyttävimmät piirteet toisissa?
j: se kun Iida skitsoo kun sen lakka on loppu. -.- huoh
i: JAAA, vaikea sanoa. Ehkä se kun Julialle puhuu puhelimeen samalla kun se on koneella ja vastaukset tulee hieman viiveellä. :D


vaikutatte sellasilta, ettette välitä muiden mielipiteist, vaa oote vaa omii ittejänne. oonko saanu oikeanlaisen kuvan?
j: No juu, oon tajunnut että elämä on paljon hauskempaa, kun uskaltaa nauraa itselleen eikä mieti, mitä muut mahtaa ajatella! :D Ja kun se pahin "olen epävarma teini" -vaihe on ohi ja mulla on hyviä kavereita, se on paljon helpompaakin. 
i: Mä yritän olla välittämättä muiden mielipiteistä, mutta aina se ei onnistu. Mutta joo, koen kuitenkin että pystyn nyt olemaan paljon vapaammin kuin esimerkiksi vuosi sitten. (:
teiä kummanki vallitseva luonteenpiirre?
j: en osaa oikein määritellä luonnettani, koska se vaihtelee aika paljon seuran ja tilanteen mukaan! Ehkä sellanen huumorintajuinen..... eikun nyt mä keksin, oon pohdiskeleva! (musta ei vois ikinä tulla mikään kärkevien mielipiteiden esittäjä, kun kaikki menee tällaseks "toisaalta"-assosiaatiovirraksi....)
i: kai mä olen suht luova ihminen. Oon huono analysoimaan luonnettani, apua. :D 


Miks ootte noin ihania ;__; ?
j: Se on vuosikausien harjoittelun ja angstisten runojen tulosta!
i: shhh, se on salaisuus


millaista musiikkia kuuntelette?
j: oon tosi huono kuuntelemaan musiikkia. Kuuntelen sitä satunnaisesti aamuisin ja pyöräillessä, koneella mun on vaikea keskittyä mihinkään jos musiikki pauhaa :D Pääasiassa sellaset naislaulajat on kivoja, PMMP, Imogen Heap, Chisu jne, enemmänkin kyllä tykästyn biiseihin kun esittäjiin!
i: Äh, tosi kliseistä sanoa näin, mutta kaikkea mikä kuulostaa hyvältä. Happoradio ja Pariisin Kevät on ehkä lemppareimpia täl hetkel. (: Ja mullakin biisit koukuttaa enemmän kuin artistit.


kuinka pitkiä ootte?
j: joku 165-166! :--D Olin ala-asteella AINA porukan lyhin, ja yläasteella spurttasin onneks ihan normipituiseksi :D
i: hmmm en muista enää! Varmaan jotain 167. 
ootteko koskaan seurustellu?
i: huonoja kokemuksia sellasesta ! sinkkuna on kivempaa (---:
j: en, mun kuolahuumori ei taida antaa tarpeeks naisellista kuvaa? FOREVER ALONE


mitä kaikkee ootte harrastanu?
j: Peruskoulussa joitain kuviskerhoja ja sitten kaks vuotta teatteria. Pienempänä tykkäsin kirjotella runoja ja muuta shaibaa, luin ja nykysin lähinnä valokuvailen blogia "varten" :)
i: NOH ala-asteella kokeilin lentopalloa (puoli vuotta....) ja aloitin teatterin ja tanssin. Kaikki mun kerhoharrastukset sun muut on kuitenki ollu tosi lyhytaikaisia ja harvoin ees muistan olleeni sellasissa mukana. Valokuvaaminen sit syrjäytti tän kaiken lukion alkaessa. :D

BLOGIT
mistä blogin nimi tulee ?

i: Meillä ei oikein ollu mitään järkeviä ideoita joten ruotsin kieli yhdistettynä niin mahtavaan paikkaan kuin jormaland = avot
j: Juu, ja taisko siihen jormajuttuun liittyä mun hissanope? :D Apua, en muista!
i: .... ehk se on ihan hyvä ettei kumpikaan muista kunnolla :D:D


mistä saitte idean ruveta bloggaamaan yhessä :)
j: mä luin pari kuukautta aika ahkerasti blogeja ja huomasin niissä jotain tosi naurettavia juttuja ja paasasin niistä Iidalle kyllästymiseen asti. Joku päivä se sit ehdotti fb:n chatissa, et mitä jos tehtäis yhteinen blogi ja koska se oli mulla ollu haaveissa jo pitkän aikaa, ei tarvinnu hirveesti suostutella!


miks tossa osallistujat-kohdassa julia on isolla, mut iida pienellä? :o se on tosi häiritsevää hei.
j: koska tykkään kirjottaa mun nimen "oikein" ja Iidalla se on pienellä! Kyl se muakin vähän häiritsee, mut ehkä me keksitään jotain sen korjaamiseks vielä tässä vuoden sisällä. 
i: tykkään kirjoittaa mun nimen netissä pienellä :D Juontaa varmaan juurensa siitä kun tarpeeksi moni ulkomaalainen luuli mun nimen olevan Lida, eikä Iida. Vois sen kyllä vaihtaakin.


julia&joel goes 1990!   ollaan oltu tuimia palleroita
onko teillä koskaan ollu sellasta suurta häpeän tunnetta ku luette vanhoja postauksia tai häpeettekö ylipäätään sitä millasia ootte joskus aikasemmi ollu?
j: haha :D:D:D: En mä suoranaisesti häpee, mut toisinaan toivois ettei noi kaikki postaukset olis ihmisten luettavina..... Toisaalta siitä näkee, miten paljon mäkin oon tässä jutussa kehittynyt ! En mä itseäni muutenkaan häpeile, oon oppinut jokaisesta "virheestä" yleensä jotain olennaista itsestäni.
i: Noo, ei mulle sellasta ainakaan vielä ole tullut. :D Vanhan blogini oon kyllä piilottanut ihan vaan sen takia että kuvat ja tekstit on omaan silmään liian järkyttävää katseltavaa. :---D Kyllä mä joitain juttuja vuosien takaa häpeän, mutta ne on sellaisia pieniä ja merkityksettömiä, eikä niitä kannata jäädä miettimään.


mitkä on teiän lempiblogit?
j: Colour me:n ian tyyli muistuttaa aina mua helmojen olemassaolosta, ja ihanan pirteä ia tuntuu aina iskevän silmänsä samoihin vaatteisiin kun mäkin! :D
365 days with Ida:ssa on jotain ihanan rauhallista, ja Idan tyyli ja laatutarkkuus iskee muhun.
Cherrypie tastes like bubble:n Kirsikan kuvat ja (yllätys) tyyli on mukavia. :---)
i: Tim Kiukas Photo koska noi kuvat, liian makeit
Picture Puttonen kuvat kuvat kuvat ! mielettömän taitava kuvaaja
Nelliinan vaatehuone Noh, oon seurannu Nelliinaa ties kuin kauan ja tää on Colour me:n lisäksi yksi niistä harvoista blogeista joita aloin seuraamaan heti kun ylipäätään kiinnostuin blogeista ja seuraan vielä tänäkin päivänä :D
+ kavereiden blogit, musta on tosi mielenkiintoista lukea juttuja sellasilta ihmisiltä jotka itse tuntee


voisitteko tehä semmosen linkitä blogisi postauksen?se ois tosi kiva tietää mimmosista blogeista tykkäätte ja saada jotai uutta luettavaa. ja luulen kans et moni haluis vähä mainosta omalle blogille:-)
j: no ollaanhan me tota sellaset viis kuukautta aateltu tehä, joten ehkä me vaikkakesällä sitten intoudutaan tekemään se! Aika moni kun on meidät linkittänyt, joten ehkä me voitais laittaa hyvä kiertämään (:
i: jooo tehdään !Miks Julian pitää pelleillä ihan _jokasessa_ kuvassa? -.-'
j: :D:D:::D:D:D Koska saan siitä sairasta mielihyvää! Ja jotenkin musta tuntuu vielä teennäisemmältä sellanen "yritän nyt naama kireenä näyttää mahdollisimman nätiltä" -poseeraus etenkin sillon, kun joku toinen on ottamassa kuvaa! ): oon yrittänyt parantaa tapani, en mä sentään ihan jokaisessa kuvassa pelleile hei! (tossa yläpuolella olevissa kuvissakin hymyilen ihan nätisti :D)
i: mietin samaa -.-' huohhhzzw+egpiw


ajattelitteko ikinä teijän blogista tulevan näin suosittu? 
j: no ei me mitään lukijatavoitteita olla asetettu, ja onhan niitä paljon suositumpiakin blogeja
i: suosittu ja suosittu .. :D 


kadutteko blogin aloitusta? 
j: ei! Jos oltais niin tehty, niin tuskinpa tää blogi ois enää pystyssä!
i: eiiii 


onko ikinä tuntunut rankalta postata ja ei meinais jaksaa vai onko tää aina vaan hauskaa ja sillee?
j: no yritän nykysin olla postaamatta sillon, kun ei millään luonnistu, ja ei tää mun mielestä oo erityisen "rankkaa"! Bloggaus on kiva harrastus, kyllä me tullaan tätä jatkamaan vielä piiiitkään (---:
i: Jos ei yhtään huvita postata niin postaa sit seuraavana päivänä tai myöhemmin. (: In my opinion bloggaamisesta katoaa mielenkiinto jos sen kokee jotenkin velvollisuutena ja on vaa sillee "eeeih mun pitää postaa D:"


voisitteko tehä videopostauksen/postauksia?
j: Ei se mahdottomuuskaan ole, mutta sellaselle "moi ei mulla mitään asiaa oo mutta ihailkaahan nyt tätä liikkuvaa kuvaa, tänään kävin kattelee vaatteita" -linjalle en vois ikinä lähtee!
i: Haha en tiiä tulisko siitä mitään. :D Ehkä joskus.


millä kameralla/-oilla kuvaatte ja mimmosia objektiivejä niissä käytätte?
j: mulla on Canon EOS 500D ja siinä se kitti 18-55 mm IS, Samyang fisheye 8mm 3.5 ja sitten Canon EF 50mm 1.4, joista jälkimmäinen on yleisimmin käytössä! Kittiä en käytännössä käytä enää lainkaan.
i: Nikon D90, AF-S Nikkor 35mm F1.8G (tällä hetkellä eniten käytössä), 18-105mm, 70-300mm, fisu ja makro. Lisäksi oon nyt kevään aikana innostunut kuvaamaan äitin vanhalla filmijärkkärillä. (---: Joka siis on Pentax P30 plus sen kaksi objektiiviä !


mitä kuvanmuokkausohjelmaa molemmat käytätte? (:
i: Lightroomia ja Picnikiä. Ennen käytin Paint Shop Pro:ta ja hyvä ohjelma sekin!
j: Lightoomia oon käyttäny jo jonkin aikaa, sit justiinsa opettelin Gimpin käyttämistä ja joskus "en osaa muokata" -kriiseissä saatan tukeutua Picnikiin. Photofiltrellä teen (edelleenkin aika harvoin) kollaaseja :)


iidalle: millaiset asiat inspiroi sua kuvaamaan?
i: kesä, jotkut yksittäiset asiat jotka kertoo tarinan tai näyttää muuten vaan kivalta ja erilaiset ihmiset. (----: Mun mielestä kuva on erittäin onnistunut silloin kun siitä välittyy jokin tunne.
...
j: MINÄ
SYVÄLLISET
kuka on teijän idoli ?
j: en oo koskaan osannu palvoo mitään etäistä glamourjulkkista, joten paha sanoa! Sen sijaan mun esikuvina on joitain ihan tavallisia ihmisiä, joilla on jotain tavoiteltavia piirteitä (--:
i: Ei mulla ole idolia, mutta mun ystävät on sellaisia ihmisiä joita ihailen suuresti. (: Toki jotkut julkkikset on tosi hienoja tyyppejä ja saavuttanu paljon, paha sanoa... Ehkä voisin sanoa idoliksi sellaisen ihmisen, joka pystyy ottamaan elämästä kaiken irti.


ootteko tyytyväisiä elämäänne?
j: juu, oon mä enimmäkseen! Ainahan sitä on jotain pikkuasioita ja juttuja, joita tahtois kehittää ja muuttaa, mutta ei mulla mikään vallan hullustikaan ole.
i: Suurimmaksi osin kyllä. Mulla kuitenkin on paljon juttuja jotka haluan toteuttaa jossain vaiheessa elämää. (---:


mitä?
j: kinuskijätskiä ja mansikoita, kiitos
i: oh captain jack


seuraatteko politiikkaa?
j: välillisesti Iidan ja muiden ihmisten kautta, mua harmittaa niin maan pirusti, kun sekä meidän Hesarin että Länkkärin tilaus lopetettiin, joten elän aika uutispimennossa muutenkin :(
i: kyllää


mikä on sellanen kulttuuri, joka teitä kiinnostaa?
i: ameeeerikka ! 
j: en osaa sanoa yhtään, mut jos vaihtariks vaikka pitäs jonnekin lähtee, niin haluisin Saksaan, Amerikkaan tai Australiaan! :D


mitä piirteitä arvostatte ihmisissä eniten?
i: rehellisyys, huumorintaju, aitous
j: ystävällisyyttä ja pirteyttä !


uskotteks jumalaan?
j: en ehkä niin kun kristinuskossa on opetettu, mutta kyllä mä jonkinnäköseen ainakin :)
i: No, uskon että on olemassa jokin "ylempi voima" jossain.


tärkeimmät asiat teille elämässä? (:
j: ihmiset
i: ystävät, perhe


mitä pelkäätte?
i: jonkun tärkeän ihmisen menettämistä. Pienempiä pelonaiheita vedenalaiset kasvit (you know sellaset jotka on tosi pitkiä ja limaisia) ja jotkut ötökät ja ehkä käärmeet. D:
j: hyyi joo, levät on kamalia! pienenä niitä oli kaikkialla uidessa, onneks tääl järviseudulla vähemmän :( niin joo, pelkään ehkä yksin ja hylätyksi jäämistä. Ötökät ja verisuonet on myös aika puistattavia. 


ULKONÄKÖ
mitä erivärisiä hiuksia teillä on ollut?

j: omanväristen (joku sellanen maantienruskea?) lisäks viime syksynä joku ruskee mikä haalistu heti pois, sitten se aika ihana pinkki ja nyt tää ruskee, joten eipä hirveesti erilaisia :D
i: mun oma väri (vaaleanruskea) sekä blondit. Otsatukassa on välillä ollut mustaa, ruskeaa, pinkkiä ja violettia. Haluun tehä näille jotai asepgjpgjw.


Minkä väriset hiukset teil on luonnostaa?
j: tossahan se tulikin, sellanen maantienvärinen suunnilleen, kampaaja sano et niis ois muka jotai punertavaa sävyä mutta kavereiden mukaan ne oli harmaat...
i: vaaleanruskeat. Ite oon sanonu kaikille että tummanruskeat mut sit ihmiset on sillee et "sun tyvikasvu on kyllä vaaleanruskea...." :D Joku ruskean sävy joka tapauksessa!


Ja minkä ikäsenä ootte värjänny ekan kerran hiukset?
j: joku reilu 15, eli viime syksynä :---D 
i: lasketaanko raidat hiusten värjäämiseksi? :D jos kyllä niin joskus vitosluokalla ja jos ei niin 13-vuotiaana muistaakseni


antakaa jotkut kivat meikkivinkit?
j: no öö kannattaa taivuttaa vaikka ripset ihan ekana, niin ei mee rajaukset suttuun! :D
i: l'orealin lash architect carbon gloss (vedenpitävä) on ihan sairaan hyvä ripsari (----: taivutus + tuo niin ripset pysyy nätisti iltaan asti :D Ja sit kannattaa ostaa puuterille, poskipunalle ja luomivärille omat, vähän laadukkaammat siveltimet. 


mistä koostuu teijän arkimeikki?
i: valokynä, puuteri, eyeliner, ripsien taivutus, luomiväri ja ripsari. joskus meikkivoide
j: taivutan ripset, laitan ripsaria, jos jää aikaa niin luomiväriä ja meikkivoidetta, ehk jotain eyeliner-jutskaakin. Mun aika ja meikkivarannot on hyvin rajallisia, ja ainakin jälkimmäistä mun pitäis vähän laajentaa. 

mitä ihonhoitotuotteita käytätte?

i: mulla on jotain lumenen tuotteita ja sit joku yksittäinen clarinsin kasvojuttu :o +kosteusvoide ja tällaset
j: Lumenen Basic Blue-sarjan geeliä, kasvovettä ja (nyt lämpimällä harvemmin) päivävoidetta, sit pari kertaa viikossa Lumene Natural Coden kuorintaa :)


kuinka usein pesette hiukset?
i: joka päivä mut aina ei jaksa/ehdi
j: haha NEVER, tai no kyl mä joskus. Joka toinen päivä pyrin pesemään!


teijän lempparivaatteet?
j: niit on aika paljon! Puhvipaita ja hame (zara), farkkuhaalarit (gina) ja ite tehdyt rusettipöksyt on varmaan ne kaikkein lemppareimmat :)
i: korkeavyötäröiset farkkushortsit (---:
Julialle: teetkö paljonkin itse vaatteita?
j: En niin paljon ku haluaisin! Koulussa yläasteella tehtyjen lisäksi oon nyt tehnyt noi, mitä tuolta ite tehtyä -tunnisteen alla on, ja mulla on kyllä paljon paljon suunnitelmia, mutta laiskuus ja ajan rajoitteisuus sekä kaavojen itse väsääminen painaa päälle :(


3 parasta asiaa ulkonäössäsi?
i: Tuntuupa hassulta sanoa tälleen mut siis kädet (ok sormet ja kynnet!) ja jalat. :Ddd Ja tykkään mun silmien väristä.
j: Tykkään mun kulmakarvoista, sääristä ja sivuprofiilista :D:D

3 huonointa asiaa ulkonäössäsi?

i: en pidä mun nenästä, enkä naksuvista polvista.. mikähän ois vielä, ehk hampaat ?
j: mun huono ryhti, ihan outo otsis ja suu, joka on liian usein auki :D

onko teillä vaatteita, mitä ette oo ikinä käyttäny?

i: joo
j: no joitain muilta saatuja vaatteita, jotka ei tunnu omilta sitten ollenkaan :D


pidättekö itseänne kauniina?
i: joskus, lähinnä silloin kun oon laittanu itteeni jotai juhlia varten tai jotai
j: en, oisin ehkä ihan perusnätti, jos oisin vähän laitetumpi 

haluaisitteko tatuoinnin/lävistyksen?

i: joo ehkä, mut en tiedä millasen ja mikä sopis mulle (: saa heitellä hyviä ideoita, jos vaik innostuisin jostain :D
j: en
RANDOM
jaksattekohan te mursut vastata näihin kaikkii kysymyksiiin!? (:
i: yritys on kova !
j: niinpä, ja nopeus sitäkin kovempi


Miltä tuntuu olla feimi (; ? :D
j: ihan sikarasittavaa. Musta ois kiva päästä ees joskus kotiani pidemmälle ilman, et pikkuipanat hokee t-banan-juliaa -.-'''''
i: feimi on aivan väärä sana kuvaamaan :D


tosi random mut lempipokemonit? ^^
j: Kaikki söpöt! Mm. Eevee, Togepi, Vulpix ja tietty Pikachu :D
i: Bulbasaur ? Osasin joskus imitoida sitä ! ::D


teiä lempijätskit?
j: Suklaa, kinuski, nougat, pähkinä ja kaikki niiden johdannaiset :D Kaikki muu menee paitsi lakritsijätski!
i: ....lakritsi


millanen ois teijän unelmien kesäloma?
i: siihen sisältyis ainakin kaverit, mökillä hengailua, matkustamista, festareita, sikana jäätelöä ja pirtelöä, uimista, aurinkoa, isostelua, jammailua läpi yön ...
j: no just kaverit potenssiin 923920, matkat, jätski, uiminen, ripari ja sitten vielä kivoja kesävaatteita, kaupunkien divareitten kiertelyä ja hyvien kirjojen lukemista ! :) Festareista ja bileistä en niinkään välitä, haha


uskotteko te siihen että sateenkaaren päässä on aarre?
i: Ainakin jonkinlainen. :---D joo, pakko olla
j: hmmmmmmmm en :(
tän hetken lempibiisit?
j: Apua, ei mulla oo :D Mut Zen Café  Taxia oon kuunnellut jonkin verran!
i: Pariisin Kevät - Painovoimaa (Korkeushyppääjän rakkaus) ihana hieno kappale
ja The Lonely Island - Jack Sparrow (feat. Michael Bolton) :D:D:D haaauska


demittääkö teistä kumpikaan? ಠ_ಠ
j: en tiiä uskallanko myöntää D: mut lähinnä aamusin ja sillon ku muualla netissä ei tapahdu mitään jännää!
i: en ikin jaksa kirjautuu mut joo käyn kattoo salkkariketjusta juonipaljastuksia ja joskus jotai randomia :D


lempikarkki/herkku?
i: Suklaa ah, ja jotku randomit irtokarkit (: PIRTELÖ ! Helpompi ois luetella mistä ei tykkää ! :D
j: Leivokset, suklaa ja jäätelö! :--D En mä normikarkeista ees tykkääkään. 


ootteko ikinä maistanu tupakkaa?
i: en ja oon semiylpee kun miettii miten monta kertaa oisin tonki voinu rikkoa
j: En, se on niin pahantuntusta jo sivullisena hengitettäessä että ei tee ihan heti mieli vetää ite. 


mihin maahan haluisitte matkustaa?
i: amerikka, britit, australia, saksa, kanada, italia .... tyyliin kaikki käy !
j: jonnekki missä vois shoppailla! Vaikka Saksaan tai Amerikkaan tai Britteihin (: tai no, mun ulkomaanmatkailu on tähän asti rajoittunut lähinnä kahteen Kanarian-matkaan ennen kouluikää, joten mulle kelpais ihan mikä vaan.
lempiväri?
j: turkoosi ja keväänvihreä ja violetti ja kirkkaankeltainen! En mä osaa sanoa, kaikki pastelliset ja puuteriset ja sorbettiset....
i: ei mulla ole varsinaista lempiväriä. violetti, musta, valkoinen jne


jos saisit jostakin kymppitonnin, mitä tekisit?
j: ostaisin kaikkea kivaa ! ja laittaisin säästöön, koska oon köyhä ja tarviin kuitenkin tulevaisuudessa rahaa. 
i: kamerajuttuja tai matkalle. Varmaan kallistuis tohon ekaan kuitenki. 


todistuksen keskiarvo?
i: peruskoulun päättötodistuksessa noin 9,5 ja lukiossa en oo laskenu
j: ysin päättötodistuksessa 9,39 ja nyt lukiossa 9,1, blahhhhhh

26 kommenttia:

 1. iida on söpö lappalaisvauva ja mä irvistän tos yhessä kuvassa ku lauri tähkä ja noi ATLEETIT ! ok ok, mua väsyttää ja meen nukkuu. Miks ees kommentoin tähän postaukseen?? joo moi iida.

  VastaaPoista
 2. Hieman hyvät todistukset teillä :D Oispa miullakin, joskus entisessä elämässä (8-luokan jouluna) oli 9.2 mutta reippaasti on ollut laskemaan päin -.-' Ihania noi kuvat tuolla välissä ja näitä oli tosi kiva lukee! :)

  VastaaPoista
 3. Julia, ootko asunu vuosaaressa?

  VastaaPoista
 4. Julia: mikä häirikkö säkin oot olevinas?!?!? eiku mitä, se olen minä

  helloimanu: heitettiin noi kuvat vaan Poladroid-ohjelmaan (huom. toi d!) ja sit tehtiin kollaaseja joista leikattiin turhat reunat pois. Poladroid.net oli muistaakseni osoite, josta ton ohjelman voi ladata!

  essi: Jee kiitos! :) No iidan keskiarvo on ihan hyvä, mut mä voisin paasata ikuisuuden mm. siitä kemiankokeen ekstrakysymyksestä, jonka takia mun numero jäi ysiin jne...... >:O

  Anonyymi: JOO OLEN ! Siellä iloisesti kävin päiväkoti Viikaria ja Auringonpilkun ja -lahden kouluja vuoteen 2004 asti... Kuka kysyy? Apua, paljasta itsesi, ootko joku mun vanha päiväkotikaveri vai koulusta vai mitä :D Voin nimittäin hyvinkin muistaa sut, ja hui apua kun tuli sellanen "pakko päästä käymään Vuosaaressa" -olo!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit, kiitos ihanasta maininnasta!♥ Tulin suuuuperiloiseksi kun oli jo ihan kurja aamu :- D

  VastaaPoista
 6. Ida: Eipä mitään! Mä tulin vielä ilosemmaks kommentista :-------) !

  VastaaPoista
 7. mikä hitto noi viimiset vastaukset oli??? okei, nyt ymmärrän kun aina jankutatte koulu-jutuista niin paljon. ootte _sairaan_ hyviä koulussa!!! ja ootte ihania :)

  VastaaPoista
 8. Vilma: No en tiiä, mua on vähän jäänyt kismittämään pari numeroa, ja kun peruskoulussa kaverit oli enimmäkseen samantasoisia, niin ei se musta kauheen erikoista ole :O Ooi kiitti! :---D <3

  VastaaPoista
 9. näit oli ihana lukee, ootte nii veikeitä molemmat! :) ihan mahtavia ihmisiä! :)

  VastaaPoista
 10. EI HEMMETTI!! :D Alkaako sun sukunimi L:kirjaimella ja siihen sisältyy eläin (:D)? En tosin oo varma muistanko sen oikein. Ja sit oot asunu melko lähellä uimahallia sellasissa valkosissa kerrostaloissa?

  Pidän sua vielä jännityksessä mistä tiiän sut ;) No ei vaa haluun eka tietää ootko varmasti sama tyyppi ennenku innostun! :D

  VastaaPoista
 11. Hui bongasin itteni! Kiitos teille ja teillä on hirmukiva blogi :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Hihi kiitti :--DDD aaa ! <3 ei saa kehuu liikaa tai mulla nousee joku "oon ihana" -kusi päähän enkä enää oo ihana!

  Anonyymi: JOO JOO muistat ihan oikein! Kallvikintiellä olen asunut, vastapäätä Alepa kunnes se purettiin pois, sukunimi on eläimellinen ja mitähän vielä :D Lohikäärmepuistossa ja Mustakivessä oli kiva käydä uimassa vaikka vesi oli kylmää. Riittäiskö nää, apua paljasta ittesi! (Huhhuh, usutan ihmisiä itsensäpaljastajiksi, olenpas hauska) :D:D:D Aa tää on jännää!

  pictureputtonen: Eipä mitään, ole hyvä Iidankin puolesta (--: Kiittii, mäkin tykkään sun blogista btw !

  VastaaPoista
 13. Ja muistan että sulla tais olla aika monta veljee tai ainaki pari ja yhen nimi oli Joel!

  Eli joo siis moi vaan, Annu H täällä kirjottelee, tuskin muistat ku nii pienenä tunnettiin. :D Eli asuin teiän kaa samoissa taloissa lähirapussa ja leikittii monesti siinä pihalla. Mulla on sisko Heidi ja ollaan käyty molemmat monesti teillä kylässäki asti :D Mulla oli sillon vaaleenruskeet/ruskeet (ja on vieläki) hiukset, varmaa sillo oli joku melko lyhyt hiusmalli.

  En tosiaa tiiä muistuuko yhtään mieleen, mut siis oli tosi järkyttävää tajuta kuka oot. Oikeesti oon seurannu nyt jonku kuukauden tätä blogia enkä oo yhtää tajunnu yhdistää, mut sit ku näin tän postauksen ton sun lapsuuskuvan, nii ensinnäki tunnistin sun veljen ja sut siitä. Sit aloin miettii, et nimiki täsmää ei hemmetti..

  Tää on kyllä hauskinta mitä mulle on vähään aikaa sattunu! :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Juu! :D:D Hehe spekuloinki just äsken et se saattasit olla sä ja kävin kaivaas sun fb-profiilinki näkösälle ennen ku paljastit ittes! Ja sul oli viel isoveliki ja me pelattiin teillä Bubble Bobblee ja Älypäätä ja sun iskäs sano mua Juuliskaks! Muistan muistan, kävit Punakives kouluu ja me leikittiin pihal kiipeilytelinees ja muistan ne sikahauskat joel tykkää heidistä -jutut.... Eikä, vähän jännä! Oot vaa pari kuukautta aatellu et ihme retardi bloggaaja ja sit karmea totuus paljastuu............... Just hyvä, maailma on pieni :DDD !!!

  Haha, aa nyt tuli kauhee nostalgiaryöppy, huhhuh!

  VastaaPoista
 15. Hahaa en muistanu yhtää noita Bubble Bobble juttuja tai mitää, mut nyt alkaa muistuu mielee kaikkia pikkujuttuja :D

  Maailma on niiii pieni huhhhelis! Oot kyllä muuttunu ihan sikapaljon mut nyt ku alkaa tarkemmin kattoo noit kuvii nii kyl niist sit huomaa loppujenlopuks. Mut ei kyl tullu yhtää mielee :D Bustasit ittes tolla sun lapsuuskuvalla aijai

  Pyydä toki fb kaveriks jos haluut!!

  VastaaPoista
 16. Annunyymi: Jeep! Mäki muistan nyt miten me esim. poljettiin Heidin ja sun kaa Lohikäärmepuistoon uimaan ja sen, miten kerran avasin teidän vessanoven lujaa ja sanoin AUT, vaikka muhun ei sattunu ja kaikkee tosi randomia :D

  No juu, oon mä jonkin verran muuttunut, mm. mulla ei oo enää Adidas-verkkareita, damn! Kauhee bustaus tää, koko mun mystinen bloggaajahabitus katosi tuhka tuuleen....... :D:D:D Joo pyydän!

  VastaaPoista
 17. hei apua miten siisti jälleenkohtaaminen teillä :D

  VastaaPoista
 18. Annunyymi :DD joo tän blogin seuraaminen sai heti uutta hohtoo

  VastaaPoista
 19. Mitä himskattia! Mä olin viikarin päiväkodissa, ja olen varma meijän kaveruudesta ton sun kuvan perusteella! Mulla on jossain päiväkodin kansiossakin kuva jostain päiväkodin Egypti päivästä ja sä olet varmasti tossa harmaan viikaripaidan kera. Tässä on myös Kata ja Sanna, yhtä en tunnista :D
  Ja kun koulut alko meijän tiet erosi kun muutin Rastilaan ja menin karavaanin kouluun, enkä tienny minne sä menit!
  Oon siis Veera Å!

  VastaaPoista
 20. Mä oleskelin paljon Bettinan kanssa siellä päiväkodissa, musta säkin olit aika paljon meidän kanssa. Vaihdeltiin jotain lelujakin musta, sellasia pikkusia.
  Katan kanssa pelattiin samassa jengissä futista pitkään. Tajuttiin sitte parisen vuotta sitte, että oltiin samassa päiväkodissa. Sitte Kata sano muistelevansa, että oisit lähettäny mun kouluun tonne Karavaaniin jonkun kirjeen, koska sulla oli ikävä mua :DDD Mutten sitten tiedä.. :DD Spännande!

  VastaaPoista
 21. VEERA JOO :DDDDD EIKÄ! En muista susta ku et olit blondi ja me oltiin tosi hyvii kavereit ja sit Kata ei siks tykänny susta :D:D:D:D:D:D:D:D::DD muistan Bettinan ja Katan hyvin ku me oltiin saml luokalla, ja sit Sannasta ja susta mul on kuvii?`ja sul oli jossai kuvissa seepranraitahousut? En muista tosta kirjeest mitään vaik muuten mul onki tosi hyvä muisti kaikesta, ehk se on vaa valikoiva...... Haha Egyptipäivä :---D Meilhän oli kans inkkaripäivä joskus ja kaikkee, VOI EI pieni maailma!

  VastaaPoista
 22. HAHAHA Joojoo!! Mulla oli kaikkea ihanan eläimellistä ja prinsessaista aina päällä. Mäkään en muista meijän taipaleesta oikei mitää muuta, kun sen että oltii paljon kimpassa :DDDDD Unholaan jäänyt se aika :DD
  Paitsi pihahetkinä kesäisin kyllä kerättiin porukalla aina hurjasti leppäkerttuja, ja mitä vähemmän sillä oli pilkkuja sen parempi. Viisipilkkusia oli ihan liikaa!
  Ja mä ja Bettina aina mentiin sinne liikkasaliin ja patjojen alle, muttet sä uskaltanu koska se oli kiellettyjen tekemisten listalla!

  VastaaPoista
 23. En mäkään muista paljoo :DD Muistatko ku mentiin Myllypuroon liikuntahalliin ja mä olin Bettinaaki nopeempi? Seuraaval kerralla en päässy mukaan, ku olin tehny jotain kiellettyy, oh no :D Ja sit meille luettiin Isoa Kilttiä Jättiä ja voi eii, kauhee Viikari-nostalgia :------D Leppäkertut joo, nyt muistan ne! Kerran me mentiin metsäretkelle enkä mä halunnu rusinoita. Ja inkkarinimeekään en halunnu, koska muuten ois pitäny ottaa sinistä kasvomaalia nenänpäähän, mut Bettina oli Sininen kuu!

  VastaaPoista
 24. HAHAHAH Voi eii :DDD Sinisen kuun muistan hämärästi!
  Muistan kun Jakko kultaa laulettiin ja keinuissa tuli laulettuaa olee olee me voitetaan -juttuja kurkkukipuun asti.
  Sen muistan ku Jonne hyppäs ikkunasta kerra päikkäreinä pois :DDD Ja joo, Bettina juoksi ku Usain Bolt konsanaan - sä lienit siis päässeen valonnopeuden tasolle! :DDD

  VastaaPoista
 25. Joo, noi olee olee -jutut muistan! :D No taisin itse asiassa olla nopein vasta kun bettina oli väsynyt, että ehkä se selittää mun urheilullisuuden! Apua, muistan kun Jonne rikko mun lumibulbasaurin :((( Ja mä lähin kerran kotiin kesken päiväkodin, kun jotkut randomlapset kipus aidan yli ja väitti et varastin mun 20 penniä pankista! Ja oih ne kaikki kansallisuuspäivät jolloin syötiin raakaa makaronia Italiassa :D:D <333

  VastaaPoista