tiistai 5. huhtikuuta 2011

tuuliko se on kun huutaa

Eilinen ja sitä edellinen päivä olivat masentavan sateisia. En löytänyt aamulla sateenvarjoa tai muuta asianmukaista varustetta joten sukat ja kangastossut ja kaikki kastui. Nyt tuolla kuitenkin paistaa aurinko ja ajattelin kohta mennä kuvaamaan lokkeja, ei sillä ettei mulla olisi tekemistä .. Mun pitäisi olla lukemassa yhteiskuntaoppia tälläkin hetkellä! Mut propsit siitä että oon tänään ollut poikkeuksellisen liikunnallinen ja käynyt kävelyllä. :D Kaupunki on selkeesti sulamispisteessä ja vaalimainokset täyttävät katumaisemaa. Mun tekee jatkuvasti mieli Wayne'sin mustikkasmoothieta ja kesäfiilis vaan kuumottelee. Ainiin, meistä on ihan ylikivaa Julian kanssa et teitä on jo noinkin paljon. (: Ehkä kun kolmesataa menee rikki niin me järkätään jotain spesiaalia!

Ja jos joku on käynyt katsomassa Elokuu-leffan ni arvostaisin kovasti mielipiteitä siitä oliko se katsomisen (ja maksamisen..) arvoinen vai ei! (:

14 kommenttia:

 1. ihania kuvia taas kerran<3

  VastaaPoista
 2. mä joka kerta vaa hämmästelen näit upeita kuvia! oon seuraillu teitä jo huimat viikot ja ootte noussu iha lemppariblogiks! ootte mahtavii :-)

  jenppa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. nää kuvat on ihania ! :--) KELTANEN AUTO! *läps* ja toi sun juomas näyttää herkulliseltaa D:

  VastaaPoista
 4. aaaa, tuun niin nälkäseks kaikista noista kuvista missä on joku kaakao tai smoothie. :DD

  VastaaPoista
 5. aa hienoja kuviaaa! munki pitäis tällä hetkellä lukea biologiaa, mutta päätinpä sitten lukea mielummin tätä teijän blogia -.- :D t. J Kotkasta

  VastaaPoista
 6. ihanii kuvii taas :) ää teettekö jotain erityistä ku julkasette kuvat, koska jos laitan kuvat noin isoiks niistä tulee iha tyhmän rakeisia. vai oonko vaan huona valokuvaaja? ;) help is needed

  VastaaPoista
 7. HENNOAA & Anonyymi & pauliina: kiitos ! (:

  jenna: oi, tosi kiva kuulla, kiitos kiitos ! (: toivottavasti tykkäät lueskella meit jatkossakin ! (--:

  minnabaa: voi kiiti (: AU ja hehe eikös :D

  Milena: mäki ! :D eikä me varmaan olla ainoita !

  Anonyymi: kiitos jose (: mut hei meidän blogi on just hyvä korvike kokeidenlukemiselle !

  Anonyymi: kiitooos ! (: ja en mä mitään erityistä tee, muokkaan koneella ja sit lataan bloggeriin ja lisään postaukseen :o en usko et sun valokuvaajantaidoissa on mitää vikaa, terävöitätkö sä kuvia ennen ku lisäät ne ? tai sit se kuvan koko saattaa olla liian pieni tai suuri, kokeilepa muokkaa sen kuvan kokoa ennen postaukseen lisäämistä jos vaik auttais ! (:

  VastaaPoista
 8. Elokuu-leffa ei ollut erityisen hyvä..minusta:D Elokuvan juoni oli vähän tylsäkö ja se Juli vaikutti tosi ärsyttävältä. Mutta jos kesää kaipaa niin suosittelen katsomaan, näkyy paljon kesää!!:)
  ps. ihana blogi ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: joo okei ajattelinki et se on varmaa sellanen aika perus suomileffa et ei mikää erityinen, mut ihan kiva varmaan nähä ku haluis kesäfiilistellä ja näin (: ja kiitos ! (--:

  VastaaPoista
 10. hohoooo meijä vene tos kuvas :---DDDd ei mul muuta hyvä blogi ja shillee :D

  VastaaPoista
 11. törkeen hienoi kuvia ja muutenki tosi rennon olonen blogi! miten ja mill ohjelmalla muokkaattel noi kuvat?:)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: mitä ai oikeesti ?! :D kiittii !

  Anonyymi: kiitos paljon (: mä muokkaan picnikillä ja adobe lightroom kolmosella, juliasta en osaa sanoa mut muistaakseni picasalla :D

  VastaaPoista