maanantai 25. huhtikuuta 2011

pihalla odottaa viisi huuhkajaa

Pääsiäisloma: Iidan kanssa hengailua, mutakakkua kera Isan ja Joelin loputtomalta tuntuvassa konffiksessa istumista. Torstaina käväisin kattelemassa mekkoja Joelin pippaloita varten, mutta mekon löytymisen sijaan sain kuulla itseäni pari vuotta vanhempien naisten kommentteja shortseihin sullotuista, hyllyvistä jaloistani. Menin kanahampurilaiselle. Loput päivät olenkin sitten viettänyt enimmäkseen Iidan seurassa, ja kuvamateriaalin määrästä päätellen tulette näkemään näitä samoja kuvia vielä juhannuksen tienoilla! Mukava miniloma on siis ollut, ja toivottavasti tämä viimeinenkin päivä kuluisi yhtä hupaisissa merkeissä (---------:

8 kommenttia:

 1. voi vitsi teijän blogissa on aina niin kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. kui jollai on varaa kommentoida toisten sääriä, ellei sit oo joku ihmeen jalkapoliisi? D:
  mut joo, toi oksakuva on cool ;--)

  VastaaPoista
 3. Jenni: Uijui, kiitti ! (:

  liirra: Joo no mietin ihan samaa, ehkä niillä oli joku nuorison pukeutumiskritiikki meneillään ja mä satuin olemaan sopiva kohde hyllyessäni siitä ohi :D Kiitti!

  VastaaPoista
 4. mun on ihan pakko kysyä, että mitä huulikiiltoa/-punaa tolla blondilla (hehehe, en oo vieläkään oppinu teidän nimiä) on? D:::

  VastaaPoista
 5. Hei tykkään superpaljon kaikista kuvista ja blogin fiiliksestä muutenkin ! :--) oikeesti sairaaan hauskoja ja hienoi kuvia !

  VastaaPoista
 6. Olette ihania! ja kuvat parhaita.

  VastaaPoista
 7. JOO ANTEEKS MITÄ jos sulla on hyllyvät jalat nii mitkä mulla sit on?! :D:DD

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Iidalla ei mun aamuisten vakoilujeni havaintojen perusteella ainakaan huulikiiltoa tai -punaa, eikä se ainakaan mun nähden oo mitään erikoisempaa niihin laittanut :D:D

  Camilla: AAA kiitos! (-----------: Tollaset ylipiristävät kommentit saa mut aina iloiseksi, haha!

  Vilma: Kiitti sullekin :):):):) Oi joi, mun mielestä te lukijat ootte ihanimpia :D

  pauliina: en osaa sanoa jalkojesi koostumusta, mutta ehkäpä baaripöydän naisporukka vois määritellä sunkin jalkojen rasvapitoisuuden :D

  VastaaPoista