keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

jullikka & jumalattomat tertut

Viime perjantaina oli aurinkoista, mulla pyörä mukana ja meillä vaan kolme tuntia koulua. Raskas työ vaatii raskaat huvit, joten minä ja Anna haettiin kylältä viinirypäleitä ja istahdettiin puistoon nauttimaan. Miksköhän muuten lukioiden pihoilla ei oo mitään liikunnallista aktiviteettivempelettä? Musta ois ainakin paljon kivempaa viettää välitunti keinuen kuin sohvalla istuen!

Tän illan suunnitelma numero uno onkin sitten äikän konseptin pituisen aineen kokoon kyhääminen huomiseksi...... Pelkään, että yöunien sijaan vietän myöhäisiltani sitä tuhrustellessa. Onneksi kohta tulee pääsiäisloma, ja ellei meidän niskaan huomenna kipata tuhatta ja yhtä koulujuttua, voin ehkä jossain välissä levähtääkin! (:

6 kommenttia:

 1. oih vähänkö ihania kuvia<3
  ja sais kyllä olla lukion/amiksen pihoilla tommosii vempeleitä, niiden ansiosta keskittyis paremminki ku sais ylimäärästä energiaa kulutettuu riehumalla niis =D

  VastaaPoista
 2. hauska toi keinukuva :-D

  t. toinen joka viettää iltansa äikän aineen parissa<3<3

  VastaaPoista
 3. kivan pirteitä kuvia :)

  VastaaPoista
 4. oi että ku sä oot nätti!

  VastaaPoista
 5. aw ootte ihania D:♥

  VastaaPoista
 6. meri: Niinpä! :D Ja kiitos (:

  pauliina: danke! Ja en mä jaksanut sitä ainetta väsertää, valitsin nukkumisen.....

  Anonyymit 1,2 ja 3: Kiitoos tosi paljon! :-----)) (tyhmää et en voi tehä mun koneel niit kivoi sydämii mut kuvitelkaa et tässä ois oikein iso sellanen!)

  VastaaPoista