lauantai 22. tammikuuta 2011

feel the rain on your skin

 Luin äikänjuttua varten Henrik Ibsenin näytelmän Nukkekoti, joskin keskittyminen oli toisinaan hankalaa ja innostuin mm. räpsimään kuvia täysin randomaalisista aukeamista ja tekstinpätkistä.

Mun tukasta on hävinnyt viimeisinkin pinkin häivähdys ja jäljellä on ällö, väljähtänyt persikansävy. Se ja juurikasvupeikko on palauttanut mut taas ikuisuuskysymyksien äärelle: tasa- vai sivuotsis? punainen vai ruskea? Punainen on tosi kiva, mutta pelkään ettei se haalistuisikaan kivan kupariseksi vaan jäisi sellaseks etovaksi melkein-punaiseksi. Ruskea on tylsä, mutta ehkä se ei tois niin paljon esille sitä tosiseikkaa, etten osaa yhtään laittaa hiuksiani. Pinkki oli kiva, mutta karkasi päästä sittenkin liian äkisti.

Kaiken lisäksi pelkään, etten osaa levittää väriä tasasesti koko päähän, jos alan yksin värjäilemään. Help meeeee? ):

9 kommenttia:

 1. värjää blodiks =) sopis hyvin sulle!

  VastaaPoista
 2. nooo ite ainaki värjäsin punaseks/oranssiks kampaajalla joku 3 viikoo sitte, ja se haalistu aika ruskeekupari sekotukseks. Et seuraavaks aion kokeilla shokkivärejä, mut eka pitää blondaa tai muute ne ei tartu :/
  Mutjoo pidä sivuotsis :--)

  VastaaPoista
 3. ruskee!:) pyydä joku kaveri värjäämään jos et ite uskalla :---)

  VastaaPoista
 4. älä värjää punaseks! et saa sitä koskaa kunnolla pois päästä =( terveisin henkilö joka tarvi 4 värinpoistoo punaseen tukkaansa, ennen ku joku muu väri tarttu siihen D:

  VastaaPoista
 5. Punanen tai blondi sopis sul!

  Ja tohon ROOSAAn kommenttiin, mulla punanen ainakin haalistu tosi hyvin itestään pois ja ainakin ruskee tarttus tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 6. värjää punaseks (----: mii likeyyy

  VastaaPoista
 7. värjää ruskeeks ja keski otsis :---))

  VastaaPoista
 8. Huii, kiitti ehdotuksista! Nyt on suunnitelmat suunnilleen tehty, seuraavaks vuorossa värin osto :--)

  VastaaPoista