torstai 20. tammikuuta 2011

ajan sut nurkkaan, et pääse pois

Täyspitkän koulupäivän jälkeen oli tosi kivaa löytää huoneestaan Cyberphotosta saapuneet paketit! Tilasin sieltä viikko sitten Samyangin fisun ja mukana tuli myös jalusta. Uuden objektiivin hankkiminen on kuumotellut jo jonkin aikaa, ja päädyin sitten tähän. Vähän kyllä pohdin kyseisen putken hankkimista, sillä se alkaa olla jo aika massaa etenkin blogeissa. Lopulta heivasin "pakko-poiketa-massasta" -ajattelun romukoppaan ja totesin, että jos se kerran niin monella sattuu olemaan ja olen paljon hyviä kyseisellä putkella otettuja kuviä nähnyt, se tuskin on mikään kämäsin muovilelu!

En ehtinyt vielä kunnolla räpsimään tolla kuvia, sillä kotiin päästessä oli jo aika pimeetä. Ton fisun laajuuteen totutteleminen saattaa viedä varmaan muutaman tovin, sillä ihan huomaamattani tökkäisin ton ensi töikseni Joelin nenään...

Eilen muuten musantunnilla me laulettiin Livin on a prayeria, ja meidän opettaja kerto sitten koko luokalle, että luulin kappaleen nimen tarkoittavan "Elämää preerialla"...... Kävin vielä vapaatunnilla kierrätyskeskuksessa ja sillä kertaa löysinkin sinne! Lähtö tosin vähän venähti, ja ehdin just ja just hikisenä bussiin. Huomenna päästään jo kaheltatoista, joten aattelin mennä sinne taas penkomaan.

Huiui, kello on jo noin paljon! Meen äkkiä nukkumaan, alko väsyttää (-------:

8 kommenttia:

 1. Oii vitsi toi fisu on kiva mäki haluisin :-)!
  Tää on yks mun lemppariblogeist !

  http://brokenheeels.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. just coolei kuvii tulee tol fisul! :)

  VastaaPoista
 3. joo mullakii on tossa fisussa jo nenän jälki, mä tosin tökkäsin sen siirin nenään :-D

  VastaaPoista
 4. Ninni: Ooo voi kiitti! Kiva kuulla et joku tykkää meistä! :--))))
  Reetta: thaaanks!
  katri: hommaa tokiiii :D
  pauliina: joo o, mäki tuun varmaan tökkimään tota vielä moneen paikkaan ennen ku opin että asiat on lähempänä ku luulen!

  VastaaPoista
 5. ihana toi toka kuva!:)

  http://nooris.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Noniii, nyt mäkin aloin kattelemaan noita fisui tuolta! Mutta hei, mikä kamera sulla on..? Kun mulla on Olympus, sitten tuolla lukee yhen objektiivin kohalla et "Samyang MF 8/3,5 Fisheye Olympus 4/3" ja sitte alempana kiinnitys-kohdassa ei lue mitään Olympuksesta..?

  ..Joskus sitä tuntee itsensä todella tyhmäksi.

  VastaaPoista
 7. Mul on Canon 500D. Jos se tuotenimi on Olympus, niin uskoisin sen olevan sillon ihan oikee! En mä mitään kiinnitysjuttuja katellu, kunhan nimessä sanottiin se Canon niin sillä selvä :DD

  VastaaPoista