lauantai 18. joulukuuta 2010

täysin turha postaus jonka voitte skipata heti


Kuvat on taas kaunista katseltavaa, tiiän että kaikki rakastaa peilikuvia, mut tossa ois silti mun eilinen yökirkkoasu. Meillä tosiaan alkoi eilen joululoma, ja jostain syystä tosi tyytyväinen ulkonäkööni:

1. Mun hiukset on ihan sikakivat (miks toi kuulostaa kirjotettuna niin hölmöltä?) ja tykkään tästä kampauksesta! Ja ootan innolla sitä pinkkiä väriä, unohtakaa se viimeviikkonen.
2. Kaiken pullamussutuksen jälkeen menin vaa'alle ja olinki keveimmilläni ku koko vuonna, mitä ihmettä?
3. Kun on tuijotellu tuntikausia blogeja ja ihaillu lempparibloggaajieni asuja, meen omalle kaapille ja löydän toivottomiksi leimaamiani vaatteita, joista saa kuitenki pienellä vaivalla ja erilaisella yhdistelyllä oikein kivoja! Mm. noi UFFin alesta ostamani villakangashousut muuntuki oikein näpsäkiks shortseiksi, kun lahkeita vähän kääri.
Lisäks mulle on syttynyt ihan valtaisa käsityöinnostus (se tulee säännöllisesti n. kaks kertaa vuodessa) ja paremman puutteessa kaivoin permanenttitussin ja punasen copic-kynäni esiin ja söhersin mainoskassin toiselle puolelle tollasen erittäin kauniin kuvion. Ei lähteny nälkä tollasesta hätäsutusta, lainasin kirjastosta pari käsityölehtee ja meinaan vähän ommella tässä joululomalla.

5 kommenttia:

 1. tosta kangaskassista tuli hieno !

  VastaaPoista
 2. vähä ihana kangaskassi!
  ps. ihana banneri sulla:-)

  http://carolinalikes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Iida ja Carolina: No emt toi nyt on tollanen hutasu :DDDD Vois joskus koittaa jos sais jotai vähän laadukkampaa aikaan!

  Ja jooo, toi banneri on aika ihana, huomatkaa toi supermies joka kurkkaa mun leveiden portsariolkien yli :-------DDD

  VastaaPoista