perjantai 31. joulukuuta 2010

pitäkää päät kylminä ja ajakaa varovasti

Heiddoo! Meitä ei varmaan enää loppuillasta näy, joten tulin toivottaa pikasesti hyvää uutta vuotta! Tänään teitä tuli huimat 30 täyteen, kiitti kaikille kun ootte jaksanu seurailla ja moikka uusille lukijoille, ootte kaikki supermahtavia (------:
Kaiken maailman lookbookkeja sun muita selattuani teen tähän vielä sellasen uudenvuodenlupauksen, että massakuteet saa mun osalta jäädä vähemmälle ja pukeudun persoonallisemmin (haha, nään niiiiiin teiän ilmeet), joten varmaan tuun myös täällä blogissa esittelemään riepujani useemmin. Me luvataan panostaa tähän blogijuttuun vielä enemmän ja on ollu makeeta seurata, miten oon kehittyny postaus postaukselta toivottavasti parempaan suuntaan! Meille saa vaikka ihan anonyymisti laittaa kommenttia siitä, mitä mieltä ootte meidän blogista ja mitä tahtoisitte nähä enemmän, mä lupaan vastailla kun ei mulla muutakaan elämää oo.

Ok, päästän teidät kärsimyksistä ja lopetan tän imelän tekstin, pitäkää hauskaa ja bailatkaa rajusti, niin meki tehään! Ellen sit satu nukahtamaan ja missaa kaikkea, niinku vappuna.... ):

7 kommenttia:

 1. hihihh... sullon hassut sormet :-D
  tää on tätä alku-uuttavuotta. Mut asiaan teil on tosi ihana ja letkee tyyli kirjottaa tätä blogii ja ootte sulosii ^^ Et kiitti ja onnee vaa ja älä nukaha :-))

  VastaaPoista
 2. Aaa hei kiitti tosi paljon, kommenttis oli aivan ihana! :)) Joo mul on tollaset ihme nivelnahkapuikulat, jotka näyttää etenkin toooosi ihanilta jos niitä lakkaa....... :D:DDDD

  VastaaPoista
 3. hyvää uutta vuotta julia ...... (:

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit sulla on kiva blogi! luin tän kokonaan ja nauroin sun ihanille/hienoille kuville! (:

  VastaaPoista
 5. iida: no kiitos vaan ............ :DDDDD
  Christa: Kiva et tykkäsit, tollaset kommentit on superihania ja sulla se hieno blogi vast onki :-------) <3

  VastaaPoista
 6. hyvää uutta vuotta teille molemmille! :)

  t. kassu ja pauliina

  VastaaPoista