perjantai 3. joulukuuta 2010

mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan

Kuvat on kaikki näköjään melkoisen vaaleita, hupsista heijaa. Mua hieman masentaa kun en osaa muokata (saati edes kuvata) valokuvia, mutta kyllä mä tästä vielä kehityn toivottavasti! Tokassa kuvassa näkyvän Lumenen päällyslakan ostin keskiviikkona Tokmannilta, kun se sattui olemaan alennuksessa. Loput kuvat onkin sitten randomhäröilyä; koulukirjat tuli Jameralta keskiviikkona, Monkin lehti tuli eilen (olin muuten aikas yllättynyt, en muistanut edes tilanneeni tollaista) ja lopuks erittäin tyylikäs kuva mun ekan ja tokan kurssin kirjoista. Lukio tulee kalliiksi.

Huomenna meen Mikkeliin Iidan kanssa shoppailee joululahjoja ja jotain kivaa itelleni (tossa järjestyksessä, toim. huom.) ja sit illalla jytisemään Asteen tahtiin.

7 kommenttia:

 1. kivan pirtsakalta vaikuttaa sinun blogi, ja kivoja kuvia :) jos viitit niin käy katsomassa munkin:

  http://nilla-jungledrum.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. tuuli: Mul on Canon 500D ja siin ihan normi 18-55 mm (---:

  VastaaPoista
 3. No nyt en ainakaa tiiä minkä kameran ostan :/ Nää sun kuvat on niin nättejä...Mut ajattelin eka ihan toista kameraa

  VastaaPoista
 4. No periaatteessa sillä ei oo mitään väliä, minkä Canonin ostat, koska kaikki nää sataset ja 1000D on melko lailla samanlaisia :--D aika monella bloggarilla on 1000D ja ne ottaa tosi upeita kuvia, se on aika lailla kiinni käyttäjästä ja objektiivista! Nää tän hintaluokan kamerat on aika samanlaatuisia merkistä riippumatta, luulisin (: Itelläni oli samanlaisii ongelmii alkuvuodesta, et perehdyin jonkin verran aiheeseen :D

  VastaaPoista