tiistai 14. joulukuuta 2010

missä ruoka, siellä onni

Tässä ois uunituoreita kuvia tältä illalta lukion puurojuhlasta! Puuroo ei ollut, mutta mehua ja eilen omin kätösin väännettyjä torttuja sen sijaan löytyi. Lukiolaisia tuli paikalle ehkä viidesosa, mut jäipähän enemmän torttuja meidän suihin - vedettiin Annan kanssa kolme kummatki, me likes!
Päädyttiin sit viel Henkan kanssa juontamaan jouluevankeliumia, ja sillä välin Anna ja Anni räpsi kuvia. Mustavalkoasetus oli jääny päälle ja loput kuvat onki sitten värimaailmaltaan aika mustanpuhuvia, mutta itse asiassa tykkään näitten pelkistetystä ilmeestä!
Meikä sai juosta lavalla joka ohjelmanumerossa, kun pääsin vielä laulamaan äidin porsaista opettajien sketsiin. As you can see, edustin kympillä. Meil oli korvat ja kaikki, ja noi pahvihampaat tuntu ihan omilta! Eikä varmaan johdu siitä, että vääntelen naamaani muutenkin jatkuvasti, ehei :---DDD
Toi mun asu oli aika synttäripainotteinen: alla oleva valkonen paita on lahja Annalta, Monkin mekko ja taakse käännetty rusettivyö Iidalta, Aadalta ja Annikalta ja kaulassa killui meidän koulun japanilaisen vaihtarin taiteilema värikäs origamipallura, josta sain vihdoin väännettyä korun kun löysin eilen sopivan pätkän ohutta nahkanauhaa!
Puurojuhla oli 40 minuutissa ohi, ja minä ja Anni paettiin häikäilemättömästi ulos tiskejä ja tiukkaa komentoa pakoon. Anni yritti ottaa musta vielä asukuvia, mutta värit imeyty pois näistäkin kuvista ja kuvauspaikka ja -aika nyt oli muutenkin meitä vastaan. Hämärästi voitte kenties erottaa mun uuden ISON mustan tekoturkistakin, joka lähti kirpparilta kympillä, sekä mun kivan kirkkaanturkoosit jalat, jotka toi vähän väriä muuten aika mustavalkoiseen kokonaisuuteen. :------))))


7 kommenttia:

 1. ihanat noi sun vaatteet <3____<3 ilike

  VastaaPoista
 2. fashion nightmare: haha thanks :-----)))))

  William-Monster: kiittii Jani, mäki tykkäsin hehe >:D

  VastaaPoista
 3. mitä ihmettä noi pahvikorvat !? , hitsi ku oon kipee enkä päässy puurottomaa juhlaa :(

  VastaaPoista
 4. pauliina: Joo se oli tarjan ja vesan oma show ja me viis onnekasta päästiin mukaan :DD Siel oli tosi vähän porukkaa, harmi ku et päässy mukaan mussuttaa torttui ja koita parantuu! :--((

  VastaaPoista
 5. :D:D:D:D noi korvat ja hampaat

  VastaaPoista
 6. iida: jooo meil oli viel sellanen okulääriki kirkkaasta muovilasista mut se ei nois kuvissa näy oikein :DDDD

  VastaaPoista