tiistai 28. joulukuuta 2010

höpinää


Kävin eilen Mikkelissä ostamassa paria kivaa kangasta, joista aion tässä lomalla ommella jotain kivoja mekkoja. Kirjastosta lainaamaani Yoshiko Tsukiorin mekkokirjaa oon selaillut innokkaasti, ja siellä on pari tosi kivaa mallia. Etenkin toi kansimekko vaikuttaa tosi ihanalta, ja leikkasin tänään siihen kaavatkin (--:

Ootte muuten varmaan tarkkanäköisinä jo huomannutki, et meillä on ulkoasu muuttunu vähän raikkaampaan suuntaan! Iida teki ihan mahtibannerin (eikä se ollutkaan kuin kolmas yritys ennen kuin mäkin annoin sille siunaukseni D--:), mitäs tykkäätte?

Osaako kukaan muuten sanoa, miks meidän blogi löytyy Blogilistalta ja Bloglovinista? Vähän yllätyin kun aamulla huvikseni googlettelin, sillä kumpikaan meistä ei sitä oo noille sivustoille lisänny. Eikä ne kai itsestään sinne mene, uskoisin? :--D Hämmästyttää vaan, jos joku on ees sen vertaa vaivaa nähnyt että on tän blogin tonne laittanut. (--:

Ps. Käykääs kattoo Oonan ja Vilman arvonta! (:

12 kommenttia:

 1. kunnioitettavaa et sä jaksat ite ommella jotai mekkoja... mä viittis ees yrittää, koska en todellakaan onnistuis siinä :D

  pauliina

  VastaaPoista
 2. Haha, saa nähä millasia niistä tulee :--DDD Mut onhan mulla se kevään kässänstipendi, sitä ku aattelen ni tunnen itteni oikeeks superammattilaiseks! Tai sitte en ja koko projekti feilaa pahasti, katotaan nyt (=(=

  VastaaPoista
 3. hei kiitoooooooos :D kiva et joku antaa siitäki kommenttia!

  VastaaPoista
 4. IHANA blogi teillä ;-) !
  Rupesin lukijaaks !

  http://brokenheeels.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. kiitti tosi paljon, ihana kuulla et tykkäät! <3 (:

  VastaaPoista
 6. aaa kui ihana blogin nimi :---DD

  VastaaPoista
 7. haha kiitos :D haluttiin vähän persoonallisempi nimi ettei hukuta siihen englanninkielinentaidesana-massaan!

  VastaaPoista
 8. miten kuvii saa muokattuu tollee? oon yrittäny monta kertaa mut en ikinä tajuu D:

  VastaaPoista
 9. Ano: en mäkää tajunnu piiiiitkään aikaan, olin aina ihan suu mutrulla kuvien kans kunnes latasin Photofiltren! Sen jälkeen tajusin kans, miten Picnikil saa kivaa jälkee :DDD Laitoin vaan vitusti valosuutta + pikkasen lisää kontrastii + Photofiltrel sinisyyttä lisää/Picnikil siitä kaksvärisyysmuokkausjutskasta liila/vaaleenvihree/jotai muuta :-----------DDDDD Voi ei, miks oon näin huono selittää!

  VastaaPoista