keskiviikko 1. joulukuuta 2010

ei ole sellaista pimeää jota minun hento käteni ei torjuisi

Vähenevä valo on saanut mut turvautumaan kuvaustilanteissa lähinnä yhdistelmään salama+mustavalkoisuus, mitä ei varmaan noista kuvista huomaakaan :---DDD On muuten paljon naamakuvia, ettette vaan unohda miltä näytän.

Marraskuu näköjään päätty ennen kuin se ehti oikein alkaakaan, nyt alkaa joulukuu ja uus jakso! D: Päivän aikana mun huoneeseen oli ilmestynyt tollanen joulukalenteri ja pääsin mussuttelemaan sen perinteisen junasuklaan sieltä, ootan jo innolla huomista suupalaani. En tiedä miten selviän tästä kuusta turpoamatta satakiloiseksi, sillä oon joka päivä syönyt vähintään yhden leivoksen.... :---( Huomenna alkaa uus jakso, sain tänään postista Jameran kirjapaketin. Yhä edelleen puuttuu kaks koulukirjaa, ja pelkään että käy samalla lailla kuin viime jaksossa, jolloin sain bilsankirjan vasta puolivälissä jaksoa. Lepsun koeviikon jälkeen huomenna onkin sitten kahdeksan tuntia täyttä teoriaa, kaksoistunteja oikein. Ihan kiva, että päästään lomille jo 18.päivä, ei tarvitse kauaa koulua sietää ja pääsee ostelemaan vaikka viime hetken joululahjoja!

Voisin mennä nukkumaan, jotta heräisin huomenna oikein pirteänä enkä nukkuisi niitä iltapäivätunteja, jotka oikein ihanasti sattuu olemaan vielä historiaa.... <3

4 kommenttia:

 1. Käy vilkaisemassa mun rustailuja osoitteessa http://violetblog2.blogspot.com/ ja jos kiinnostut, niin liity toki lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. OO toi vika kuva on kiva (: ja hmh onks toi ella ? :o

  VastaaPoista
 3. Violet: Joo kävin vilkuilemassa (;

  Iida: Hihi kidii me likes too! Ja joo, emo-Ellahan siinä :----D (..miks ella kuristaa mua tässä vieres?)
  t. Juliaaaaa

  VastaaPoista
 4. noni aattelinki et EMOELLAHAN se siinä (;(; no ei (=

  VastaaPoista