maanantai 29. marraskuuta 2010

pennitön ja suruton

Sen suuremmitta puheitta esittelen nää lauantain Jumbon-ostokset, etenkin kun kaikki on kovin persoonallisia ja erikoisia...... D---:
Nyt sitä ollaan sit virallisesti massaa: mullakin on feikki-Uggit. Olin liikkeellä sillä ajatuksella, että nämä on ainoat oikeesti lämpimät kengät, joten näihin sitten päädyttiin. Toki asiaan saattoi vaikuttaa sekin, että Niina alkoi kyllästyä siihen etten kelpuuttanut mitään kenkiä ja totesi että nyt otetaan nämä. Varret on turhan leveät ja värin oisin halunnut olevan tummempi, mutta menkööt - lämpimät nää ainakin on!
Joo, tiedän että nahkarukkaset on tosi seksikkäät, mutta nahkatavarakaupan ohi käveltäessä puoliksi vitsinä heittämäni ehdotus kävi sitten toteen; nyt sormia lämmittää sitten tällaiset tallukat niiden kaksi vuotta vanhojen Seppälän hyttysverkkojen jälkeen. Ja hyvin muuten lämmittääkin!
Rusetti ja kaulakoru Piecesiltä. Oli vaan niin suloisia ja Niinan rahoilla kun mentiin, niin olihan nämä sitten hankittava.
Farkkulegginseillekään ei varsinaisesti ole tarvetta, mutta Niina suorastaan pakotti ostamaan sellaiset. Ei muuten eroa edellisistä legginseistä juuri lainkaan, mutta paksummat on ainakin! Piecesistä nuokin.
Kicksin myyjä suositteli tätä tussirajauskynää, joten otettiin kummallekin tällaiset sitten. Käteen piirretyt kokeiluviivat pysyi kahden pesun jälkeenkin leviämättä ja lähes haalistumatta, joten ei pitäis ihan heti levitä naamalle. Jospa tän myötä vaikka sitä kehtais lähteä vähän ehostetumpana maailmalle? D:
Wellaflexin muotovaahto tuli vielä Anttilasta muutamalla eurolla. Tota mössöä suihkusi aika vinkeästi tänä aamuna, saa nähä opinko länttäämään tollasta kermavaahtoa tukkaani! :D

2 kommenttia: