lauantai 30. lokakuuta 2010

saaliita

Tässä näitä lupailemiani kuvia Helsingin-ostoksistani. Näiden lisäksi tosin ostin kaikanlaista pientä randomsälää, jota en jaksanut kuvata, sekä pari vaatetta UFFilta.

'
Paidat:
1. T-paita Gina Tricotin alerekistä. Kokoja oli jäljellä vaan XL:ää, mutta kun tämän sai vitosella, niin olihan se ostettava. Yöpaitana sitä voi käyttää jos ei muuten. Tykkään muuten kovasti näistä täntyylisistä söpöistä t-paidoista ja topeista, joita myytiin Ginassa kesällä! :3

2. Hakusessa on jo tosi pitkään ollu perusraitapaita H&M:ltä, mutta jotenkin sellasen ostaminen vaan aina jää kaikkien erikoisempien paitojen jalkoihin. Tällä kertaa kuitenkin sain tällasen ostettua, hintaa oli kymppi.

3. H&M oli ilmeisesti lukenut mun ajatuksia, sillä löysin sieltä justiinsa sellasen verkkarikankaisen hupparin, jollaisesta olin haaveillut! Koko 40 oli mukavan väljä ja hintaakin oli vaan 20 euroa.

4. Ihastuin tähän sydänneuleeseen ensinäkemältä. Tämäkin on H&M:ltä, Dividedin puolelta kuten kaksi edellistäkin.En oo laittanut jalkaani oikeita farkkuja sitten elokuun, jolloin ostin Ginasta farkkulegginsit. Legginsit vaan yksinkertaisesti on mukavampia, halvempia ja paremmannäköisiä. Nämä legginsit on muistuttaa vielä vähemmän farkkuja kuin ne mun edelliset ja on enemmän ihonmyötäiset. Tykkään kovin, ja maksoi vaan kympin.


MicMacissa oli ihania, oikeiden leivosten näköisiä korviksia, mutten ostanut niitä kun arvelin etten käyttäisi kuitenkaan kovin aktiivisesti. Riemastuinkin, kun kassalla oli myynnissä näitä myös sormuksina! Lopulta päädyin ostamaan tällaisen banaanisormuksen. <:

Siinähän noita sitten. Mitäs piditte?

1 kommentti:

  1. IHANIA !!1 (---: ja noi kuvat on tosi hienoi ! <3 banaanisormusta voin joskus lainata vinkvink

    VastaaPoista